Στέφανος Γιωτάκης

Bήμα πρόκρισης για Αλκμααρ

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 01:26

H σοβαρή ΑΖ δεν θα συναντήσει προβλήματα στο Λιχτενστάιν και μπορεί να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

 

Bήμα πρόκρισης για Αλκμααρ

Ξεκινώ με Γιουρόπα Λιγκ και το over στην αμφίρροπη αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεν στο ντέρμπι πρωτιάς του 2ου ομίλου. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εντός και εκτός συνόρων, επιδεικνύουν περίσσιες επιθετικές αρετές και το σκορ μπορεί να… ξεφύγει στο «Σουκρού Σαράτσαγλου» όπως άλλωστε συνέβη στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε κολλητες νίκες και «τρέχουν» ένα αήττητο 8-2-0 σε ολες τις διοργανώσεις, ενώ πέντε σερί νίκες μετρά και η ομάδα της Βρετάνης! Λογικό το αμφίτερμα που προσφέρεται όμως σε «διαβασμένη» τιμή και έτσι θα ρισκάρω με το διπλό που προσφέρεται στο οριακά αποδεκτό 1.91.

Στη τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα εμπιστευθώ την Αλκμααρ για άνετη επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην άσημη Βαντούζ. Η ΑΖ ξεκίνησε με τρία στα τρία τον όμιλο και δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση παρά την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλων. Στο Λιχτενστάιν έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν καθοριστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν ικανοί να κοιτάξουν στα μάτια τις λοιπές ομάδες του ομίλου και το διπλό από το πρώτο ημίχρονο, πληρώνει στο 2.18.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φενέρμπαχτσε – Ρεν Over 1.91
Βαντούζ – Αλκμααρ 2/2 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr