Στέφανος Γιωτάκης

Σταντάρ από τα παλιά!

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 00:43

Σε διπλά ποντάρω στο «γεμάτο» πρόγραμμα του Σαββάτου με βασικό κριτήριο την φόρμα.

Σταντάρ από τα παλιά!

Επιμένω βέβαια στα… μονοπάτια των Κάτω Χωρών, και στο πρωτάθλημα Βελγίου θα εμπιστευθώ την φορμαρισμένη Σταντάρ για διπλό στην έδρα της Ζ. Βάρεγκεμ. Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί φέτος, αλλά όσο δεν βρίσκουν λύσεις στην άμυνα (έχουν δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία) θα ταλαιπωρούνται και έχουν ήδη εγκλωβιστεί στην τελευταία θέση. Η Σταντάρ από την άλλη, προέρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί της Αντερλεχτ (το ματς διεκόπη αλλά αναμένεται να κατοχυρωθεί υπέρ της) που πιστοποίησε την βελτίωση της. Μετρά επτά τρίποντα στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές και το διπλό στην έδρα της ουραγού φαντάζει συνετό, πόσω μάλλον όταν προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου και για δεύτερη φορά φέτος στην «δική» μας Σούπερ Λιγκ και το διπλό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» σπάνε τα… κοντέρ φέτος, με εννέα νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, με εντυπωσιακές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Η εξόρμηση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ελλοχεύει κινδύνους, αλλά η φετινή ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντέχει στα… δύσκολα. Τα «πράσινα» καραβάνια των φιλοξενούμενων οπαδών θα κάνουν… απόβαση στον «Πανθεσσαλικό», οι πρωτοπόροι θα έχουν απαιτητικό έργο αλλά διαθέτουν το μομέντουμ για να πάρουν αυτό που θέλουν. Το διπλό στο 1.90. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ζ. Βάρεγκεμ – Σταντάρ Λ. 2.27
Βόλος – Παναθηναϊκός 2 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr