Στέφανος Γιωτάκης

“Τρένο” η Γκενκ!

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 00:43

Σε δύο δυνατούς άσους κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκεύης όπου ενισχύω τα φαβορί με ειδικές επιλογές.

“Τρένο” η Γκενκ!

Θα ξεκινήσω με την… αγαπημένη Β΄Ολλανδίας και τον άσο της Ντεν Χάαγκ κόντρα στην Φένλο. Η ομάδα του Ντιρκ Κάουτ ψάχνει τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας και μπορεί να το πετύχει κόντρα σε μια ντεφορμέ ομάδα. Οι Χάγενερς ξεκίνησαν την σεζόν με την στάμπα του φαβορί για την άνοδο να τους συνοδεύει αλλά επιδεικνύουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση τους και έχουν χάσει έδαφος απο τους πρωτοπόρους. Οι συγκυρίες για να επιστρέψουν στις επιτυχίες ειναι ιδανικές καθώς η Φένλο διάγει τις χειρότερες ημέρες στην σεζόν προερχόμενη απο ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη. Ο άσος έχει τύχη και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

Στο γειτονικό Βέλγιο θα επιμείνω στην… αγαπημένη της στήλης, Γκενκ για μια άνετη επικράτηση κόντρα στην Σαρλερουά. Οι Λίμπουρχερς επικράτησαν και της Μαλίν, έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ με την όγδοη κολλητή νίκη και χτίζουν διαφορά από τους διώκτες τους σε ένα εντυπωσιακό πρώτο γύρο. Συνάμα μετρούν τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και φαντάζουν δικαίως δυνατό φαβορί στην αναμέτρηση που ανοίγει την 16η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς, κινούνται στην μετριότητα και φέτος και δεν δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν το φαβορί. Λογικός ο άσος και θα τον επιλέξω απο το πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντεν Χάαγκ – Φένλο 1 & Over 1,5 2.05
Γκενκ – Σαρλερουά 1/1 2.12

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr