Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί η Σταντάρ!

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 00:50

Σε ένα διπλό φόρμας και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο προτελευταίο “γεμάτο” στοιχηματικό Σάββατο για το 2022.

Θέλει και μπορεί η Σταντάρ!

Η δράση στην Α’ Ολλανδίας είναι… φαγωμένη με μόλις τρεις αναμετρήσεις, καθώς οι τέσσερις ομάδες είναι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πέμπτη και θα αγωνιστούν την Κυριακή. Όλες μάλιστα οι ομάδες της Eredivisie επικράτησαν μεσοβδόμαδα, συνεχίζουν στην επόμενη φάση και την επόμενη σεζον και ο 2ος του πρωταθλήματος θα εξασφαλίζει απευθείας την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ολλανδικό πρόγραμμα του Σαββάτου δεν πείθει πάντως και έτσι κατέληξα σε δύο επιλογές απο την γειτονική Pro Jupiler League.

Η περιήγηση στα βελγικά γήπεδα θα ξεκινήσει με το… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Σερκλ Μπριζ με την Λέουβεν που αβαντάρεται και απο τους αριθμούς. Δεν θα… μπλέξω με σημείο καθώς και οι δύο ομάδες είναι… τσακωμένες φέτος με την συνέπεια, αλλά αντιθέτως κρίνονται αξιόπιστες στα “μεγαλα” σκορ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι μετά την αλλαγή τεχνικού και “τρέχουν” ένα 3-1-0, ενώ μετρούν πέντε γκολ/γκολ με over στα επτά τελευταία ματς. Περιμένω μια απο τα ίδια και κόντρα στην Λέουβεν που σκοράρει με συνέπεια φέτος και δε… κρύβεται. Το over 3 προσφέρεται στο 2.00 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

Θα συνεχίσω με το διπλό της Σταντάρ Λιέγης στο Εουπεν. Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να βρουν λύσεις, με επτά ήττες στα εννέα τελευταία ματς ενώ ακόμα αναζητούν νέο προπονητή που όπως φαίνεται θα έχει τον ρόλο του… διασώστη. Βίοι αντίθετοι για τους φιλοξενούμενους που έχουν βρει για τα καλά ρυθμό, μετρώντας οκτώ νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές και αφήνουν φέτος υποσχέσεις μετά απο αρκετά χρόνια. Λογικό το διπλό που προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Σερκλ Μπριζ – Λέουβεν Over 3 2.00
Εουπεν – Σταντάρ Λ. 2 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr