Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακή με Ολλανδία!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 00:55

Με δύο λογικά διπλά στην Eredivisie θα… παλέψει η στήλη στο πλούσιο κυριακάτικο πρόγραμμα.

Κυριακή με Ολλανδία!

Το Βέλγιο ήταν στο προσκήνιο στην χθεσινή προτεινόμενη δυάδα αλλά την Κυριακή επιστρέφω στην αγαπημένη Ολλανδία. Αφήνω στην άκρη το ντέρμπι του Αγιαξ με την Αϊντχόφεν που τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν χάσει κάθε αξία και θα εμπιστευθώ δύο φαβορί. Οι ομάδες της Eredivisie εντυπωσίασαν μεσοβδόμαδα, συνεχίζουν στην επόμενη φάση και την επόμενη σεζον και ο 2ος του πρωταθλήματος θα εξασφαλίζει απευθείας την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξεκινώ με το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο με συνδυαστικό over 1,5 της Φέγενορντ στο Φόλενταμ. Οι νεοφώτιστοι αδυνατούν να κοιτάξουν στα μάτια τις περισσότερες όμάδες της κατηγορίας όπως αναμενόταν, προερχόμενοι από ένα κάκιστο 0-1-7. Οι Ροτερντάμερς από την άλλη πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επι της Λάτσιο μεσοβδόμαδα και προκρίθηκαν στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Με την ψυχολογία στα ύψη, περιμένω να επικρατήσουν εύκολα και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους απο το πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, θα κλείσω με το combo διπλό της Αλκμααρ στο Βααλβάικ. Οι γηπεδούχοι διάγουν τις χειρότερες ημέρες της σεζόν καθώς συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη ενώ ενδιάμεσα αποκλείστηκε στο κύπελλο από ερασιτεχνική ομάδα. Η ΑΖ δείχνει να ξεπερνά το ντεφορμάρισμα των πρώτων εβδομάδων του Οκτωβρίου, αρκετόι βασικοί που απουσίαζαν λόγω τραυματισμών (Παυλίδης) είναι πλέον διαθέσιμοι και το διπλό φαντάζει λογικό. Οι φιλοξενούμενοια αρέσκονται στα μεγάλα σκορ και έτς μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φόλενταμ – Φέγενορντ 2/2 & Over 2.5 2.35
Βααλβάικ – Αλκμααρ 2 & Over 1,5 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr