Στέφανος Γιωτάκης

Η… ροπαλιά της Χεράκλες στο 2.00!

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 00:50

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο “Ηρακλής” του Αλμέλο και μπορεί να συνεχίσει τις… υψηλές πτήσεις.

Η… ροπαλιά της Χεράκλες στο 2.00!

Δικαιολογούμαι για την ολιγοήμερη απουσία, αλλά η νόσηση απο covid αποτελεί το πιο ισχυρό στάνταρ των τελευταίων ετών και μοιραία χρειάστηκε χρόνο ανάρρωσης.

Επιστρέφω στην… μάχη και θα ξεκινήσω με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Χεράκλες κόντρα στην Μπρέντα. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι Αλμελόερς επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά και χάρη στις εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις τους δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία, μετρούν επτά νίκες στα εννέα τελευτάια ματς και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην προβληματική Μπρέντα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς και δεν δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν τους πρωτοπόρους. Λογικός ο άσος που μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων. Οι γηπεδούχοι έχουν άλλωστε επαληθεύσει το οver στα 13 απο τα 14 φετινά ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι επτά over στα οκτώ τελευταία ματς! Στο 2.00 το combo.

Στην μεγάλη κατηγορία, η Σπάρτα υποδέχεται την Τβέντε σε μια αναμέτρηση που… περιμένουν οι ουδέτεροι στην χώρα. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν και με το διπλό στο Αρνεμ (4-0) επί της Φιτέσε, πιστοποίησαν την εξαιρετική τους κατάσταση, κατέκτησαν το τέταρτο τρίποντο στα πέντε τελευταία ματς και κόντρα στα προγνωστικά έχουν παγιωθεί στην πρώτη 6αδα. Αρέσκονται στα “μεγάλα” σκορ και χαρακτηριστικό ειναι πως μετρούν οκτώ Over στα εννέα τελευταία ματς. Η Τβέντε απο την άλλη πραγματοποιεί μια σταθερά ανταγωνιστική σεζόν και δεν αποχωρίζεται την πρώτη 5αδα. Το ματς ειναι “ανοιχτό”, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά θα προτιμήσω τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο 2.05. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Χεράκλες – Μπρέντα 1 & Over 2.00
Σπάρτα Ροτ. - Τβέντε Over & Goal/Goal 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr