Στέφανος Γιωτάκης

Ανεβάζει ταχύτητα η Ουτρέχτη!

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 00:36

Το διπλό της Ουτρέχτης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του… τελευταίου “γεμάτου” στοιχηματικά, Σαββάτου.

Ανεβάζει ταχύτητα η Ουτρέχτη!

Τελευταίο “γεμάτο” Σαββατοκύριακο με φουλ στοιχηματική δράση καθώς από τις επόμενες ημέρες, το Παγκόσμιο Κύπελλο περνά σε πρώτο πλάνο. Το σκηνικό ειναι βέβαια πρωτόγνωρο καθώς υπο… κανονικές συνθήκες δεν θα είχε ολοκληρωθεί ούτε η φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά αντιθέτως αν και βρισκόμαστε στις αρχές Νοεμβρίου, έχουμε πρωταθλητές χειμώνα!

Θα ξεκινήσω με Α΄Ολλανδίας όπου θα εμπιστευθώ το διπλό της Ουτρέχτης στο Φόλενταμ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ελπιδοφόρα αλλά πλέον συμπλήρωσαν δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία κατρακύλησαν στην τελευταία θέση, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τους ήθελαν φέτος να… αγκομαχούν. Η Ουτρέχτη απο την άλλη μετρά τρεις σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος βρήκε ρυθμό και το 1.90 έχει τύχη.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Ζ. Βάρεγκεμ στο… εξάποντο με την Εουπεν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο μαχητική ισοπαλία με την Μαλίν παρότι έχαναν 2-0 και γενικότερα παρουσιάζονται βελτιωμένοι στα τελευταία ματς (2-1-2). Η Εουπεν κινείται στην μετριότητα φέτος και η τυχερή νίκη επί της Σταντάρ την προηγούμενη εβδομάδα αποδείχτηκε φωτοβολίδα, καθώς την Τρίτη γνώρισε βαριά ήττα απο την άσημη Ντάινζε (3-0) για το Κύπελλο. Καθοριστικό βέβαια ματς και για τις δύο ομάδες, θα εμπιστευθώ την έδρα σε αποδεκτή τιμή.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φόλενταμ – Ουτρέχτη 2
Ζ. Βάρεγκεμ – Εουπεν 1 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr