Στέφανος Γιωτάκης

Δείγμα υπεροχής απο την Κλαμπ Μπριζ!

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 00:45

Σε δύο άσους κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής, με βασική επιλογή την επικράτηση της Μπριζ.

Δείγμα υπεροχής απο την Κλαμπ Μπριζ!

Θα ξεκινήσω με Βέλγιο και τον άσο της Μπριζ κόντρα στην κουρασμένη και ντεφορμέ Αντβέρπ. Η Κλαμπ Μπριζ συνεχίζει την καταδίωξη της κορυφής και στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή μπορεί να μειώσει την διαφορά. Φέτος έχει αποδείξει περίτρανα την δυναμική της και εκτός συνόρων (Τσάμπιονς Λιγκ) και έχει τον πρώτο λόγο και για το ντέρμπι. Η Αντβέρπ ξεκίνησε εντυπωσιακά με εννέα νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές αλλά έκτοτε έχασε τον… προσανατολισμό της, έχοντας επικρατήσει μόλις μια φορά στα έξι τελευταία ματς. Συνάμα αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ είχε και μια ημέρα λιγότερης ξεκούρασης λόγω αγώνα κυπέλλου όπου αγωνίστηκε απο το 7’ λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής. Λογικός ο άσος και θα συνδυαστεί με over 1,5.

Στη γειτονική Ολλανδία, θα ποντάρω στην επικράτηση της Χέρενφεν κόντρα στην Καμπούρ σε ένα μίνι γειτονικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι δεν αποχωρίζονται την πρώτη οκτάδα, χάρη κυρίως στην εξαιρετική αμυντική τους γραμμή και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους ντεφορμέ φιλοξενούμενους. Η Καμπούρε πασχίζει να βρει λύσεις, προέρχεται απο ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη αλλά και γκολ και μοιραία κατρακύλησε στον βαθμολογικό πίνακα. Συνεχίζει την αναζήτηση νέου τεχνικου μετά την απρόσμενη αποχώρηση για λόγους υγείας του Χενκ ντε Γιονχ και δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει το φαβορί. Ο άσος πληρώνει στο 1.85 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Κλαμπ Μπριζ – Αντβέρπ 1 & Over 1,5 2.15
Χέρενφεν – Καμπούρ 1 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr