Στέφανος Γιωτάκης

Ντε Γκράαφσαπ από τα… παλιά!

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 00:47

Σε μια δυάδα από τις Κάτω Χώρες στις… παρυφές του 2.00 κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Ντε Γκράαφσαπ από τα… παλιά!

Τα μακροχρόνια πονταρίσματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν την… τιμητική τους αλλά το… παραδοσιακό στοίχημα συνεχίζει απτόητο και στο πρόγραμμα της Παρασκευής κατέληξα σε ένα διπλό και ένα… φεστιβάλ τερμάτων.

Το σημερινό κουπόνι κρίνεται βέβαια «φτωχό» και έτσι θα δοκιμάσω την τύχη μου και στην Β’ Βελγίου. Αποφεύγω βέβαια σημείο και ακολουθώ τους αριθμούς ποντάροντας σε επιλογή τερμάτων στο ματς της Λόμελ με την δεύτερη ομάδα της Γκενκ. Οι γηπεδούχοι κινούνται στην μετριότητα καθως έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία ματς. Αντιθέτως επιδεικνύουν… αξιοπιστία τα «μεγαλα» σκορ καθώς μετρούν έξι κολλητά over και στα πέντε τελευταία ματς, επάληθεύτηκε το over 3,5. Μια από τα ίδια για την ομάδα νέων της Γκενκ που με την σειρά της μετρά πέντε over στα έξι τελευταία ματς και έτσι περιμένω το σκορ να… ξεφύγει. Επιλέγω το Over 3 στο 1.97.

Στην… αγαπημένη μικρή κατηγορία της Ολλάνδίας θα εμπιστευθώ τη Ντε Γκράαφσαπ για διπλό στην έδρα της «λίγης» Χέλμοντ. Οι γηπεδούχοι και φέτος… βολοδέρνουν στις τελευταίες θέσεις με αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση. Επιπροσθέτως θα αγωνιστούν χωρίς τέσσερις βασικούς και έτσι οι βελτιωμένοι εσχάτως «σούπερ χωρικοί» έχουν τον πρώτο λόγο. Η Ντε Γκράαφσαπ «τρέχει» ένα 3-1-1, άφησε πίσω το προβληματικό ξεκίνημα και συνεχίζει την βαθμολογική «διόρθωση» . Το διπλό στο 1.95 κρίνεται αποδεκτό και μπορεί βέβαια να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων όπως συνηθίζουν οι δύο ομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Λόμελ – Γκενκ Β’ Over 3 1.97
Χέλμοντ – Ντε Γκράαφσαπ 2 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr