Στέφανος Γιωτάκης

Ασταμάτητη η Χεράκλες!

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 00:44

Σε δύο combo bet φαβορί κατέληξα στο… προπαρασκευαστικό πρόγρμαμα του Σαββάτου.

Ασταμάτητη η Χεράκλες!

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κρίνεται «φτωχό», με περιορισμένες επιλογές από «μικρές» κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία, Ολλανδία, Βέλγιο ενώ οι αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας έχουν… αυξημένο βαθμό δυσκολίας καθώς οι περισσότερες ομάδες θα παρατάξουν πειραματικές συνθέσεις.

Θα χαμηλώσω έτσι την «μίζα» και επιλέγω δύο λογικά φαβορί στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας όπου θα εμπιστευθώ τους πρωτοπόρους με συνδυαστικά πονταρίσματα τερμάτων. Η πρωτοπόρος Χεράκλες υποδέχεται την μέτρια Ος και αναμένεται να στήσει ένα ακόμα… παρτι. Είναι εντυπωσιακή εντός έδρας όπου μετρά 6-1-0, με 24 γκολ και χάρη σε αυτές τις επιδόσεις, δεν… αποχωρίζεται την πρώτη θέση αποτελώντας και… επισήμως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Η Ος κινείται στην μετριότητα και περιμένω να… λυγίσει από το πρώτο ημίχρονο και το σκορ να… ξεφύγει, όπως συνηθίζουν οι Αλμελόερς.

Θα ποντάρω και στο συνδυαστικό διπλό της Τσβόλε στην έδρα της προβληματικής Μπρέντα. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές δίχως τρίποντο, έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία ματς και μοιραία αποτελεί μια από τις αρνητικές εκπλήξεις του πρώτου γύρου. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς η Τσβόλε μετρά τέσσερις σερί νίκες και καταδιώκει την κορυφή. Και οι δύο ομάδες είναι… κολλημένες με τα υψηλά σκορ και έτσι το line του 1,5 γκολ θα ξεπεραστεί. To combo πληρώνει στο 2.20.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Χεράκλες – Ος 1/1 & Over 1,5 1.95
Μπρέντα – Τσβόλε 2 & Over 1,5 2.20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr