Στέφανος Γιωτάκης

Το αουτσάιντερ και το φαβορί!

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 22:05

Η Ισπανία θα ξεκινήσει με το… δεξί, ενώ το Μαρόκο μπορεί να βάλει δύσκολα στη Κροατία

Το αουτσάιντερ και το φαβορί!

Ξεκινώ με επιλογή ρίσκου και το 0,25 σε ασιατικό χάντικαπ του Μαρόκου κόντρα στην Κροατία. Η παρέα του καλύτερου ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ του 2018, Λούκα Μόντριτς είχε μια θετική πορεία στα προκριματικά όπου ξεκίνησε ουσιαστικά την αναδόμηση της Εθνικής ομάδας. Ο Μόντριτς έφθασε όμως τα 37, ο Πέρισιτς είναι στα 33 και η νέα γενιά δεν διαθέτει την ποιότητα των φιναλίστ του 2018 και ο αποκλεισμός στον όμιλο δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Το Μαρόκο για 6η φορά σε τελική φάση, είχε εξαιρετική πορεία στα προκριματικά (6/6, 20-1 γκολ στον όμιλο και 2/2 με 5-2 στα πλέι οφ) και σε αντιδιαστολή με τις λοιπές εκπροσώπους της Αφρικής, σκοράρει με άνεση. Οι Αφρικανοί μπορούν να κοιτάξουν στα ίσα τις δύο τουλάχιστον ομάδες του γκρουπ και περιμένω να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό (παίρνουμε την μισή απόδοση) ενώ αν επικρατήσουν θα πληρωθούμε στο 2.02.

Θα εμπιστευθώ και την Ισπανία κόντρα στην συμπαθητική αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων Κόστα Ρίκα. Η “ρόχα” διαθέτει ποιότητα και εμπειρία να αποφύγει τον σκόπελο της πρεμιέρας, αντιμετωπίζοντας άλλωστε μια έμπειρη πλην γηρασμένη ομάδα. Περιμένω το συγκρότημα του Λουις Ενρίκε να πάρει μια “καθαρή” νίκη χωρίς να δεχτώ γκολ, ποντάροντας συνάμα πως θα σκοράρει μέχρι τρεις φορές. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μαρόκο – Κροατία 1 (+ 0,25 ΑΗ) 2.02
Ισπανία – Κόστα Ρίκα 1-0, 2-0, 3-0 1.91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr