Στέφανος Γιωτάκης

Έχει τον τρόπο η Πορτογαλία

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 10:28

Η… μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν θα “λαθέψει” στην πρεμιέρα της και μπορεί να πάρει μια “καθαρή” νίκη.

Έχει τον τρόπο η Πορτογαλία

Η 1η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται απόψε και οι περισσότεροι αγωνιούν για την εμφάνιση της Βραζιλίας που αποτελεί άλλωστε το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου απο ειδικούς και μή. Η συμπαθής Σερβία αποτελεί πάντως την επιλογή μου για έκπληξη στην διοργάνωση καθώς περιμένω να πάρει την 2η θέση στον όμιλο αν και στην πρεμιέρα δύσκολα θα καταφέρει να αναστατώσει το φαβορί.

Ο όμιλος ανοίγει με την αμφίρροπη αναμέτρηση Ελβετία – Καμερούν σε ένα ματς που δύσκολα θα… ξεφύγει στο σκορ όπως μαρτυρούν και οι τιμές στα πονταρίσματα τερμάτων. Θα εστιάσω στον 8ο όμιλο όπου θα εμπιστευθώ τα φαβορί με συνδυαστικές επιλογές τερμάτων. Η Ουρουγουάη έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Ν. Κορέα αν και το 1.75 στον άσο κρίνεται χαμηλό για πρεμιέρα. Οι Ασιάτες ειχαν πάντως μέτρια εικόνα στα προκριματικά, γενικότερα δεν “ανοίγουν” τα παιχνίδια τους, καθώς ο γνωστός μας απο το πέρασμα στα ελληνικά γήπεδα, Μπέντο αρέσκεται σε συντηρητική προσέγγιση. Σε συνδυασμό με τα ερωτηματικά που συνοδεύουν την ετοιμότητα του σταρ, Σον εκτιμώ πως η πιο έμπειρη και ποιοτική Ουρουγουάη θα ξεκινήσει με το δεξί την διοργάνωση, με μια νίκη που θα δύσκολα θα ξεπεράσει το line των τεσσάρων τερμάτων. Το combo πληρώνει στο 2.15.

Η Πορτογαλία κοντράρεται με τη Γκάνα και αποτελεί ένα απο τα δυνατά φαβορί της ημέρας. Ο Φερνάντο Σάντος διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο και δικαίως ευελπιστούν σε διάκριση στα γήπεδα του Κατάρ. Οι Αφρικανοί δεν έπεισαν στο τελευταίο Κύπελλο Εθνών, βασίζονται σε μονάδες και δεν με πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν το πιο έμπειρο φαβορί. Οι Ιβηρες ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα, θα αποφύγουν τα ρίσκα και μπορούν να πάρουν μια “καθαρή” νίκη. Ο άσος με NG προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ουρουγουάη -Ν. Κορέα 1 & Under 3,5 2.15
Πορτογαλία – Γκάνα 1 & NG 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr