Στέφανος Γιωτάκης

Να… γράψει ιστορία η Τυνησία

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 00:52

Η Τυνησία με νίκη… αγγίζει την πρόκριση στους «16» για πρώτη φορά στην ιστορία της και δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία.

 

Να… γράψει ιστορία η Τυνησία

Οι αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεχωρίζουν βέβαια στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Στα ματς του Σαββάτου, θα αποφύγω τα… βαριά χαρτιά (Γαλλία, Αργεντινή) και ποντάρω στα λιγότερα… διαφημισμένα ματς της ημέρας.

Ξεκινώ με τον άσο της Τυνησία κόντρα στην Αυστραλία. Οι Τυνήσιοι είχαν θετική εικόνα στην απαιτητική πρεμιέρα με την ισχυρή Δανία και με την μαχητική ισοπαλία μπήκαν στο κόλπο της πρόκρισης. Έχουν… κερδίσει ήδη την μάχη της εξέδρας, καθώς περισσότεροι από 40,000 συμπατριώτες του έχουν εξασφαλίσει τα «μαγικά» χαρτάκια! Η Αυστραλία παρότι προηγήθηκε, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κόντρα στη Γαλλία σε μια αναμενόμενη ήττα και φανέρωσε αρκετές αδυναμίες ιδίως αμυντικά. Οι πιο παθιασμένοι Αφρικανοί έχουν τον πρώτο λόγο και ο άσος στο 2.15 κρίνεται αποδεκτός.

Ποντάρω και στον άσο της Πολωνίας κόντρα στην Σαουδική Αραβία. Ο όμιλος έγινε… ροντέο μετά την απρόσμενη ήττα της Αργεντινής και όλες οι ομάδες έχουν πλέον ελπίδες πρόκρισης. Περιμένω την Πολωνία να… σταθεί στο ύψος της αυτήτην φορά και να κατακτήσει το υπερπολύτιμο τρίποντο σε ένα τρίποντο που κρίνεται μάλιστα στοχευμένο από την ημέρα της κλήρωσης των ομίλωνμ. Οι Σαουδάραβες έχασαν το στοιχείο της έκπληξης μετά την ιστορική νίκη της πρεμιέρας και θα παλέψουν, αλλά δεν με πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν εκ νέου το φαβορί.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Τυνησία – Αυστραλία 1 2.15
Πολωνία – Σαουδική Αραβία 1 1.75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr