Στέφανος Γιωτάκης

Βήμα πρόκρισης για Ιαπωνία!

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 00:17

Οι «μπλε σαμουράι» αγγίζουν την πρόκριση με νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα και δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία.

Βήμα πρόκρισης για Ιαπωνία!


Η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Γερμανία ξεχωρίζει βέβαια στο πρόγραμμα της ημέρας. Η «ρόχα» εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, ενώ η «νασιοναλμανσαφτ» ξέμεινε από κουράγια στο τελευταίο ημίωρο και γνώρισε απρόσμενη ήττα. Το λογικό γκολ/γκολ πληρώνει… ψίχουλα και έτσι το ντέρμπι είναι ιδανικό για live και αποφεύγω pre game επιλογή.

Ποντάρω στον άσο της Ιαπωνίας κόντρα στην Κόστα Ρίκα σε ένα από τα σημεία που έχουν πάρει παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά τις τελευταίες ώρες. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες μετά την πρεμιέρα και έτσι η νίκη των Ασιατών προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή και μας…στρέφει σε εναλλακτικούς λόγους. Το 1.45 δεν αποτελεί βέβαια ευκαιρία, ενώ «χαμηλό» κρίνεται και το 1.75 με συνδυαστικό over 1,5. Θα επιλέξω έτσι τον άσο από το πρώτο ημίχρονο στο 2.10 περιμένοντας την Ιαπωνία να θέσει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Θα ρισκάρω και με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Βελγίου με το Μαρόκο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έπεισαν στην πρεμιέρα με τον άπειρο Καναδά, αλλά εξαργύρωσαν την ποιότητα τους και χάρη και στον… φοβερό και τρομερό, Τίμπο Κουρτουά κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς. Περιμένω να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και από τους Αφρικανούς που παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι και σοβαροί στην πρεμιέρα. Αρκετοί από τους Μαροκινούς έχουν αγωνιστεί σε βελγικές ομάδες και έτσι γνωρίζουν τι έχουν να… αντιμετωπίσουν. Το 2.00 στον άσο κρίνεται… προκλητικό και πονηρό και θα προτιμήσω την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα 1/1 2.10
Βέλγιο- Μαρόκο Χ (ημ.) 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr