Στέφανος Γιωτάκης

Μπαίνει στο κόλπο η Σερβία!

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 10:57

Φινάλε στην 3η αγωνιστική και η επικράτηση της Σερβίας αποτελεί την βασική επιλογή στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Μπαίνει στο κόλπο η Σερβία!

Η δράση συνεχίζεται αμείωτη στα γήπεδα του Κατάρ και όπως αναμενόταν αρκετά φαβορί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και βρίσκονται στο χείλος του αποκλεισμού. Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τις αναμετρήσεις του 7ου και 8ου ομίλου και πέραν του άσου της – με σημαντικές απουσίες – Βραζιλίας, τα υπόλοιπα ματς ειναι αμφίρροπα.

Στον όμιλο της “σελεσάο”, θα εμπιστευθώ πάντως την Σερβία κόντρα στο Καμερούν. Οι Σέρβοι έχουν… σημαδέψει το ματς απο την ημέρα της κλήρωσης των ομίλων και περιμένω να σταθούν στο ύψος τους. Στην πρεμιέρα γνώρισαν αναμενόμενη ήττα απο το φαβορι ακόμα και για την κατάκτηση του τροπαίου ενώ αντιμετώπισαν και προβλήματα τραυματισμών. Περιμένω να δώσουν απαντήσεις κόντρα στο Καμερούν που δεν με έπεισε κόντρα στην Ελβετία. Το κλίμα στο εσωτερικό των Αφρικανών κρίνεται προβληματικό καθώς αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παρεμβάσεις του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό ακόμα και για την κατάρτιση της ενδεκάδας ενώ υπήρξαν φωνές ακόμα και για τις κλήσεις της αποστολής που ταξίδεψε στα γήπεδα του Κατάρ. Η Σερβία διαθέτει ποιότητα και εμπειρία και το διπλό στο 1.80 κρίνεται αποδεκτό ενώ με συνδυαστικό over 1,5 συναντάται στο 2.32.

Ποντάρω και στο αμφίτερμα της αναμέτρησης της Ν. Κορέας με τη Γκάνα. Οι Αφρικανοί είχαν εξαιρετική εικόνα κόντρα στην Πορτογαλία και άγγιξαν τον βαθμό, δείχνοντας περίσσιες επιθετικές ικανότητες. Περιμένω μια από τα ίδια, με τους Ασιάτες να ακολουθούν σε ίδιο τέμπο. Η Νότια Κορέα με την σειρά της θα κλείσει τον όμιλο με απαιτητικό ματς με την Πορτογαλία και με την σειρά της ειναι… αναγκασμένη να ψάξει βαθμό – ούς κόντρα στη Γκάνα. Δύσκολο και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα ματς και θα προτιμήσω το γκολ/γκολ στο αποδεκτό 2.07. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Καμερούν – Σερβία 2 & Over 1,5 2,32
Ν. Κορέα – Γκάνα G 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr