Στέφανος Γιωτάκης

Η ώρα των φαβορί!

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 11:37

Οι… μεγάλοι θα βγουν μπροστά στα δύσκολα και συνδυάζουμε τις νίκες τους με ειδικές επιλογές.

Η ώρα των φαβορί!

Τα φαβορί θα εμπιστευθώ στις σημερινές αναμετρήσεις στην 3η αγωνιστική σε Γ’ και Δ’ όμιλο του Μουντιάλ 2022. Το παζλ των “16” αρχίζει να συμπληρώνεται και μετά τα ματς της Δευτέρας, έγιναν γνωστές οι πρώτες “μάχες”. Η Αγγλία υποδέχεται τη Σενεγάλη και οι μπουκ εκτιμούν πως θα πάρει την πρόκριση (1.55 ο άσος), ενώ πιο απαιτητικό κρίνεται το έργο της Ολλανδίας κόντρα στη Σενεγάλη (1.90 – 3.50 – 4.25).

Στα σημερινά ματς αναμένεται… θρίλερ καθώς πέραν της Γαλλίας που έχει ήδη εξασφαλίσει ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση και οι λοιπές επτά ομάδες των δύο ομίλων έχουν ελπίδες πρόκρισης. Θα ξεκινήσω με την επικράτηση της Δανίας κόντρα στην Αυστραλία όπου θα εμπιστευθώ τους Σκανδιναβούς. Οι Σκανδιναβοί ξεκίνησαν με υψηλές βλέψεις το τουρνουά μετά την εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά και την θετική παρουσία στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά στην πρεμιέρα τα βρήκαν… σκούρα από τους Τυνήσιους (0-0) και πλέον χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη που θα τους στείλει στους «16» . Η Αυστραλία παρά τη νίκη επί της Τυνησίας δεν με πείθει και θεωρώ πως έχει συγκεκριμένο ταβάνι που θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες κόντρα σε μια διψασμένη ομάδα. Η Δανία μπορεί να επαληθεύσει την ανωτερότητα της απο το πρώτο ημίχρονο.

Περιμένω και την Αργεντινή να μην λαθέψει κόντρα στην Πολωνία. Η αλμπισελέστε πήρε τον… τελικό με το Μεξικό και συνάμα ανέκτησε την χαμένη της αυτοπεποίθηση μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας. Η Πολωνία ειναι μια στρωτή αλλά χωρίς εμπνεύσεις ομάδα και δεν με πείθει πως μπορεί να αναστατώσει το φαβορί. Ο άσος πληρώνει αναμενόμενα χαμηλά και θα τον συνδυάσω με γκολ του Μέσι που περιμένω να… βγει μπροστά στα δύσκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αυστραλία – Δανία 2/2 2.12
Πολωνία – Αργεντινή 2 & γκολ Μέσι 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr