Στέφανος Γιωτάκης

Άνετα η Σελεσάο!

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 10:44

Η Βραζιλία θα είναι συνεπής με το… ραντεβού των προημιτελικών και θα κάμψει την αντίσταση της Ν. Κορέας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Άνετα η Σελεσάο!

Οι χθεσινές αναμετρήσεις κύλησαν εξαιρετικά για την στήλη καθώς τα φαβορί επαλήθευσαν εκ νέου τα προγνωστικά και μας… δικαίωσαν με συνδυαστικές επιλογές. Θα εμπιστευθώ φαβορί και στο πρόγραμμα της Δευτέρας, καθώς περιμένω την Βραζιλία να συνεχίζει την… ρότα των μεγάλων και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Αρχικά, ξεκινώ με την αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Κροατία σε μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις στην φάση των «16» σύμφωνα και με τα σετ αποδόσεων. Περιμένω ένα μοιρασμένο ματς και… προσπερνώ σημείο επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων. Οι Ιάπωνες εντυπωσίασαν στα δύο απαιτητικά ματς με Γερμανία και Ισπανία, δείχνουν πως δεν… κρύβονται και δημιουργούν αρκετές φάσεις. Οι Κροάτες από την άλλη διαθέτουν αδιαμφισβήτητη ποιότητα όπως και την τεχνογνωσία να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Περιμένω μια σκληρή μάχη και προτιμώ το αμφίτερμα στο 1.95.

Συνεχίζω με τον “ειδικό” άσο της Βραζιλίας με τη Ν. Κορέα. Ο Τίτε έδωσε ανάσες στους περισσότερους βασικούς και η «σελεσάο» κινήθηκε σε ρηχά νερά κόντρα στο Καμερούν σε μια αναμέτρηση πάντως δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κόστος. Περιμένω αυτή την φορά, τους Νοτιοαμερικανούς να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά με μια «καθαρή» νίκη. Η Ν. Κορέα δεν με εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων, επιθετικά είναι φλύαρη και δύσκολα θα προβληματίσει τον Αλισον. Επιλέγω σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0, 2-0, 3-0) περιμένοντας μια άνετη επικράτηση του φαβορί.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ιαπωνία – Κροατία G 1.95
Βραζιλία – Ν. Κορέα 1-0, 2-0, 3-0 2.27

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr