Στέφανος Γιωτάκης

Δεν λαθεύει η “αλμπισελέστε”

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 11:43

Η “διψασμένη” Αργεντινή έχει τον πρώτο λόγο επί της κουρασμένης Κροατίας και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Δεν λαθεύει η “αλμπισελέστε”

Το σετ έχει δεχτεί αρκετές μεταβολές τις τελευταίες ώρες. Ο άσος της Αργεντινής άνοιξε στο 1.60, σταδιακά σκαρφάλωσε στο 2.00 και πλέον βρίσκεται στο 1.90-1.95. Η αλμπισελέστε εκτιμώ πως έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια ομάδα που έχει σπαταλήσει πολλές δυνάμεις μετά απο δύο διαδοχικές παρατάσεις. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι διαθέτει περισσότερο βάθος για να αντέξει στο νεό απαιτητικό ματς από την Κροατία, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά εκτιμώ πως έχει φθάσει στο ταβάνι της. Περιμένω την Αργεντινή να προηγηθεί και το 1-0 προσφέρεται στο αναμενόμενα μέτριο 1.80. Θα… ρισκάρω μερικά ψιλά και στον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των Νοτιοαμερικάνων που τις τελευταίες ημέρες έχουν επιδοθεί σε μια σειρά απο δηλώσεις για την διαιτησία του προημιτελικού και “έφτιαξαν” κλίμα.

Τέλος, πέραν του φανταχτερού ημιτελικού έχουμε δράση και σε “μικρές” λίγκες και με χαμηλότερο ποντάρισμα θα δοκιμάσω την τύχη μου στη National League. Η Ντόρκινγκ υποδέχεται τη Μέιντστοουν και έχει την πρώτο λόγο αν και σε αυτές τις λίγκες παραδοσιακά αποφεύγω σημεία και προτιμώ πονταρίσματα τερμάτων. Ακολουθώ τους αριθμούς καθώς οι γηπεδούχοι έχουν επαληθεύσει το Over τα οκτώ απο τα 11 τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν Over 3,5 στα τέσσερα απο τα έξι τελευταία ματς. Ρισκάρω με φεστιβάλ τερμάτων και το over 3,5 προσφέρεται στο 2.25.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αργεντινή – Κροατία 1-0 anytime score 1.80
Αργεντινή – Κροατία πέναλτι Αργεντινή 4.25
Ντόρκινγκ – Μέιντστοουν Over 3,5 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr