Στέφανος Γιωτάκης

Αντίο με γκολ!

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 00:19

Οι δέκα από τις 11 τελευταίους «μικρούς» τελικούς κρίθηκαν σε υψηλό σκορ και η παράδοση δεν θα σπάσει στην Αλ Ραγιάν.

 

Αντίο με γκολ!

Σταδιακά, επιστρέφουμε σε συλλογική δράση και από την Δευτέρα καλούμαστε να αφήσουμε πίσω την «παγκόσμια» στοιχηματική ρουτίνα και… παλέψουμε με τις εγχώριες λίγκες που «τρέχουν» να καλύψουν το χαμένο έδαφος που προκάλεσε η διεξαγωγη του Μουντιάλ στους χειμερινούς μήνες.

Προτελευταίο ποντάρισμα της στήλης για το Μουντιάλ, θα αποτελέσει το over στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Τόσο η Κροατία όσο και το Μαρόκο πραγματοποίησαν υπερβατική πορεία στα γήπεδα του Κατάρ και μετά το 0-0 της πρεμιέρας στον 6ο όμιλο, ελάχιστοι θα προδίκαζαν πως θα ήταν στο κόλπο για την τιμητική 3η θέση. Ο μικρός τελικός παραδοσιακά πάντως αποτελεί ματς σε χαμηλότερο τέμπο και οι προπονητές συνηθίζουν να δίνουν χρόνο συμμετοχής και σε αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές. Στους δέκα από τους 11 τελευταίους επαληθεύτηκε το over (Βέλγιο – Αγγλία, 2018) και περιμένω συνεπώς μια από τα ίδια και το 1.91 κρίνεται αποδεκτό.

Θα ποντάρω και στην επανέναρξη της Premiership στην Σκωτία, χαμηλώνοντας πάντως τη μίζα καθώς οι ομάδες στερούνται αγωνιστικού ρυθμού. Εμπιστεύομαι την Λίβινγκστον που μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της αλλά ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και έχει ηττηθεί μονο από την κυρίαρχο Σέλτικ στα έξι τελευταία ματς και έχει παγιωθεί έτσι στις πρώτες θέσεις. Η Νταντί Γιουνάιτεντ παραμένει χωρίς διπλό φέτος, έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία ο άσος στο 2.10 έχει τύχη.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Κροατία – Μαρόκο Over 1.91
Λίβινγκστον – Νταντί Γιουνάιτεντ 1 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr