Στέφανος Γιωτάκης

Αντεπίθεση στο 2.00!

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 00:48

Σε έναν άσο… ελπίδας και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα της Κυριακής.

Αντεπίθεση στο 2.00!

Θα ξεκινήσω με Βέλγιο και το… φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Ζ. Βάρεγκεμ – Μαλίν. Οι γηπεδούχοι αδυνατούν να βρουν λύσεις στην άμυνα, έχουν δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία και μοιραία παραμένουν εγκλωβισμένοι στην επικίνδυνη ζώνη. Αρέσκονται στα… μεγάλα σκορ και χαρακτηριστικό είναι πως και στα τελευταία οκτώ έδρας ματς επαληθεύτηκε το over. Μια από τα ίδια και η Μαλίν που με την σειρά τους μετρούν έξι over στα οκτώ τελευταία ματς. Περιμένω ένα ματς που θα… ξεφύγει στο σκορ και ποντάρω στο over 3 στο 1.95.

Στην «μεγάλη» κατηγορία της Ολλανδίας θα «κλείσω» με τον άσο της Καμπούρ κόντρα στην Φόλενταμ σε μια «μάχη» έξι βαθμών καθώς και οι δύο ομάδες αποτελούν ήδη μέλη του γκρουπ που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Καμπούρ χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή τεχνικού καθώς ο Χενκ ντε Γιονχ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και αντικαταστάθηκε από τον Σγιορς Ουλτέι (πρώην Φορτούνα). Περιμένω να ξεκινήσει με το… δεξί καθώς η Φόλενταμ απογοητεύει όπως αναμενόταν, έχει αποκομίσει μόλις δύο βαθμούς στα 12 τελευταία ματς και δεν δείχνει ικανή να… κοιτάξει στα μάτια τις λοιπές ομάδες της κατηγορίας. Ο άσος πληρώνει στο 2.02. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ζ. Βάρεγκεμ – Μαλίν Over 3 1.95
Καμπούρ – Φόλενταμ 1 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr