Στέφανος Γιωτάκης

Με… φόρα η Χεράκλες!

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 09:27

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Αλμελόερς που… καλπάζουν προς την άμεση επιστροφή στα «μεγάλα» σαλόνια.

Με… φόρα η Χεράκλες!

Στα γνώριμα… μονοπάτια των πρωταθλημάτων των Κάτω Χωρών θα πορευτώ στο γεμάτο πρόγραμμα της Παρασκευής που σταδιακά μας… επαναφέρει σε στοιχηματική κανονικότητα.

Ξεκινώ με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και το συνδυαστικό διπλό της πρωτοπόρου Χεράκλες στην έδρα της ομάδας νέων της Αλκμααρ. Οι Αλμελόερς πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού φέτος και… καλπάζουν προς την άμεση επιστροφή στην Α΄Κατηγορία, προερχόμενοι από πέντε κολλητές νίκες. Οι πρωτοπόροι μετρούν μόνο over εκτός έδρας και έτσι περιμένω να συνεχίσουν το… σερί κόντρα σε μια ομάδα με συγκεκριμένο αγωνιστικό ταβάνι και ρισκάρω ανεβάζοντας το line στο over 2,5 όπως συνηθίζουν οι δύο ομάδες. Το combo διπλό προσφέρεται στο αποδεκτό 2.50.

Θα συνεχίσω με το γειτονικό Βέλγιο και το αμφίτερμα στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με τη Σιντ Τρουιντεν. Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Η Σταντάρ έχει τον πρώτο λόγο αν και φέτος δεν αποτελεί υπόδειγμα… αξιοπιστιας, ενώ η Σιντ Τρουίντεν παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στις εξορμήσεις της. Θα προσπεράσω π σημείο και θα προτιμήσω ποντάρισμα τερμάτων καθώς το αμφίτερμα προσφέρεται στο 1.90 που κρίνεται αποδεκτό. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλκμααρ – Χεράκλες 2 & Over 2.50
Σταντάρ Λ. - Σιντ Τρουιντεν G 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr