Στέφανος Γιωτάκης

Νίκη ελπίδας για Ντε Γκράαφσαπ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 10:34

“Γεμάτο” κρίνεται το πρόγραμμα της Παρασκευής όπου θα εμπιστευθώ έναν combo άσο και ένα… φεστιβάλ τερμάτων!

Νίκη ελπίδας για Ντε Γκράαφσαπ

Θα ξεκινήσω με τον συνδυαστικό άσο της Ντε Γκράαφσαπ κόντρα στην ομάδα νέων του Αγιαξ. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν να επιστρέψουν στο… κόλπο των πλέι οφ και η επιστροφή στην δράση στο 2023 σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν ενθαρρυντική. Κόντρα στους πιτσιρικάδες περιμένω να επαληθεύσουν τον φαβοριτισμό τους χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς η ομάδα νέων του Αγιαξ δεν πείθει φέτος. Η ομάδα του Χάιτινχα συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και δεν θυμίζει την ομάδα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην κατηγορία. Δέχεται γκολ 14 σερί αγωνιστικές, ενώ θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές καθώς η πρώτη ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αρκετοί ποδοσφαιριστές θα τεθούν στην διάθεση των… μεγάλων. Λογικός ο άσος και τον ενισχύω με over 1,5 στα όρια του 2.00.

Στο γειτονικό Βέλγιο θα ποντάρω στο… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Βέστερλο με την Λέουβεν. Η σεζόν κρίνεται θετική και για τις δύο ομάδες καθώς κόντρα στα προγνωστικά έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο για το πλασάρισμα στην πρώτη 8αδα και τα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν επιθετικά καθώς έχουν πετύχει 38 γκολ που αποτελεί την τρίτη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία και μόνο οι πρωτοπόροι (Γκενκ, Αντβέρπ) έχουν σημειώσει περισσότερα τέρματα. Φέτος, αρέσκονται στα «μεγάλα» σκορ και χαρακτηριστικό είναι πως μετρούν πέντε over 3,5 στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Και η Λέουβεν με την σειρά της σκοράρει με άνεση όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί και περιμένω έτσι το σκορ να… ξεφύγει. Επιλέγω το ασιατικό over 3 στο 2.12.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντε Γκράαφσαπ – Αγιαξ Β’ 1 & Over 1,5 1.98
Βέστερλο – Λέουβεν Over 3 2.12

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr