Στέφανος Γιωτάκης

Αντίδραση στο 2.37!

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 00:52

Το διπλό της Σταντάρ Λιέγη στο γειτονικό Σερένγκ αποτελεί την βασική επιλογή στο βράδυ του Σαββάτου.

Αντίδραση στο 2.37!

Ξεκινώ με Α’ Βελγίου και το διπλό της Σταντάρ στο γειτονικό Σερένγκ. Επιμένω στο Βέλγιο με το αμφίτερμα στο ματς της Γάνδης με τη Κορτράικ. Οι γηπεδούχοι κινούνται όπως αναμενόταν στα χαμηλά και μετρώντας έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς πρωταγωνιστούν στο σήριαλ της παραμονής. Η Σταντάρ από την άλλη, δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες και στο γειτονικό ντέρμπι ψάχνει αντίδραση. Φέτος άλλωστε, έχει αφήσει υποσχέσεις, πραγματοποιεί μια ανταγωνιστική δουλειά και δύναται να ξεκινήσει την αντεπίθεση της από το Σεραίνγκ. Το διπλό στο 1.93, στο 2.37 με οver 1,5.

Στη γειτονική Ολλανδία, θα ποντάρω στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο ματς «έξι» βαθμών της Φόλενταμ με την Βααλβάικ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη νίκη μετά από 11 αγωνιστικές και απεγκλωβίστηκαν έτσι από την τελευταία θέση και απέκτησαν ξανά ελπίδα! Όσο βέβαια δεν βρίσκουν λύσεις στην άμυνα (έχουν δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία) θα… ταλαιπωρούνται. Περιμένω το σκορ να… ξεφύγει καθώς η πιο έμπειρη Βααλβάικ ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και με την σειρά της αρέσκεται σε υψηλά σκορ. Ο συνδυασμός πληρώνει στο 1.90. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σερένγκ – Σταντάρ Λ. 2 &Over 1,5 2.37
Φόλενταμ – Βααλβάικ Goal & Οver 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr