Στέφανος Γιωτάκης

Με… φόρα η Φέγενορντ!

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 00:47

Οι Ροτερντάμερς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και η ντεφορμέ Γκρόνινγκεν δεν ικανή να τους… φρενάρει!                                                                                                                                     

Με… φόρα η Φέγενορντ!

Στην Α’ Κατηγορία της Ολλανδίας, θα εμπιστευθώ την Φέγενορντ για διπλό από το πρώτο ημίχρονο στην έδρα της προβληματικής Γκρόνινγκεν. Ούτε η αλλαγή τεχνικού έφερε λύση στους γηπεδούχους που συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και από ομάδα που στόχευε τα πλέι οφ, βρίσκεται πλέον να αγκομαχά στα χαμηλά. Η Φέγενορντ από την άλλη παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική, δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση και περιμένω να επαληθεύσει εύκολα τον φαβοριτισμό της και θα πάρει προβάδισμα από το πρώτο 45λεπτο. Το 2/2 πληρώνει 2.15.

.

Επιμένω στην Eredivisie και θα «κλείσω» με τον άσο της Έμεν επι της Καμπούρ σε ένα ματς έξι βαθμών όπως μαρτυρά η θέση και τον δύο ομάδων στον πίνακα. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν με το… αριστερό στην δράση καθώς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν κατάφεραν να αναστατώσουν την ισχυρή φέτος Τβέντε. Μεσοβδόμαδα, έλαβαν πάντως ένεση… αυτοπεποίθησης καθώς με γκολ στο 90’ προκρίθηκαν στους «16» του κυπέλλου και έχτισαν… ψυχολογία. Περιμένω να συνεχίσουν σε θετική ρότα και να κάμψουν την αντίσταση της Καμπούρ που παραπαίει. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος απογοήτευσε κόντρα στην Φόλενταμ (0-3), μετρά έξι σερί ήττες όπου έχει σκοράρει μόλις μια φορά και μοιραία κατρακύλησε στην τελευταία θέση. Την Τετάρτη αποκλείστηκε στο κύπελλο από ερασιτεχνική ομάδα συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκρόνινγκεν – Φέγενορντ 2/2 2.18
Εμεν – Καμπούρ 1 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr