Στέφανος Γιωτάκης

Ασταμάτητη η Τσβόλε!

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 09:48

Οι πρωτοπόροι της Β’ Ολλανδίας… καλπάζουν και κόντρα στην Φένλο αναμένεται να στήσουν ένα ακόμα πάρτι!

Ασταμάτητη η Τσβόλε!

Ξεκινώ την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας με το διπλό της Μπρέντα στην έδρα της περιορισμένων δυνατοτήτων Ος. Οι γηπεδούχοι κινούνται στην μετριότητα και φέτος, έχουν ήδη δώσει τα κλειδιά του… μαγαζιού σε άπειρο τεχνικό και δείχνουν να κοιτούν ήδη την επόμενη ημέρα, ενώ απόψε θα αγωνιστούν με αρκετές και σημαντικές απουσίεςς. Η Μπρέντα παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την επανέναρξη, συμφώνησε με νέο τεχνικό και δείχνει διάθεση να πραγματοποιήσει την αντεπίθεση της για να προλάβει τα πλέι οφ. Στην Βραβάνδη παραδοσιακά… αντέχει, γενικότερα “τρέχει” ένα αήττητο 16 αγώνων κόντρα στην Ος και το διπλό στο 2.30 θα… χωρέσει στο παιχνίδι μου.

Θα επιμείνω στην μικρή κατηγορία της χώρας με τον συνδυαστικό άσο της πρωτοπόρου Τσβόλε επί της Φένλο. Οι γηπεδούχοι θριάμβευσαν της Χεράκλες στο ντέρμπι κορυφής, μετρούν έξι κολλητές νίκες, «πάτησαν» στην πρώτη θέση και αποτελουν πλέον το φαβορί όχι μόνο για την άνοδο αλλά και την κατάκτηση του τίτλου. Περιμένω ένα ακόμα… πάρτι κόντρα στην Φένλο που φέτος δεν… κρύβεται, προσπαθεί να παίξει επιθετικά και μοιραία θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στην έδρα των πρωτοπόρων. Ο άσος με over πληρώνει στο 1.90.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ος – Μπρέντα 2 2.30
Τσβόλε – Φένλο 1 & Over 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr