Στέφανος Γιωτάκης

Σάββατο βράδυ με γκολ!

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 00:48

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική στο σημερινό πρόγραμμα όπου κατέληξα σε φεστιβάλ τερμάτων στις Κάτω Χώρες.

Σάββατο βράδυ με γκολ!

Ξεκινώ με Βέλγιο όπου θα ποντάρω στο συνδυαστικό γκολ/γκολ με over στο ματς Μαλίν – Κορτράικ που αβαντάρεται από τους αριθμούς. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην έδρα φέτος όπου σκοράρουν με συνέπεια χωρίς όμως ανάλογη αμυντική προσήλωση και μοιραία αδυνατεί να χτίσει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κορτράκ παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού, καθώς με τον Μπερντ Στορκ στον πάγκο μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα ματς με «μεγάλα» συνήθως σκορ. Έχει επαληθεύσει το οver στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς και περιμένω… μια από τα ίδια και στην αναμέτρηση του «Αχτέρ ντε Καζερνέ». Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over πληρώνει στο 1.91.

Συνεχίζω στην γειτονική Ολλανδία με το over 3 στην αναμέτρηση της Βααλβάικ με τη Γκο Αχέντ Ιγκλς. Οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ over στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές και στα έξι εξ αυτών, το σκορ ξεπέρασε το όριο των τριών τερμάτων. Στα «μεγάλα» σκορ αρέσκονται και οι «αετοί» που με την σειρά τους μετρούν έξι γκολ/γκολ στις επτά τελευταίες αγωνιστικές ενώ έχουν σκοράρει και στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις τους. Οι αριθμοί αβαντάρουν το υψηλό σκορ και θα προτιμήσω το over 3 στο 2.27.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μαλιν – Κορτράικ Over & 1.91
Βααλβάικ – Γκο Αχέντ Ιγκλς Over 3 2.27

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr