Στέφανος Γιωτάκης

Combo η Φέγενορντ

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 11:59

Ο συνδυαστικός άσος των Ροτερντάμερς ξεχωρίζει στο… σημερινό μενού, όπου τα πονταρίσματα τερμάτων περνούν σε πρώτο πλάνο.

Combo η Φέγενορντ

Θα ξεκινήσω με Α’ Ολλανδίας και το under στην αναμέτρηση της Φιτέσε με τη Τβέντε. Το 1.95 κρίνεται κάτι παραπάνω από υπερβολικό και περιμένω να περάσει φαβορί τις επόμενες ώρες, καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία κολλητά under όπου έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν την καλύτερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία! Η Τβέντε προέρχεται από πέντε διαδοχικά under, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία ματς ακόμα στην έδρα του μεγάλου Αγιαξ και συνεπώς το “χαμηλό” σκορ έχεκι τύχη. Απο το αρχικό 2.02, έχει ήδη υποχωρήσει πλέον στο 1.90-1.95 και λογικά θα… γκρεμιστεί τις επόμενες ώρες.

Επιμένω στην… αγαπημένη Eredivisie με τον combo άσο της Φέγενορντ επί της Ναϊμέγκεν. Οι Ροτερντάμερς αδικούνται απο την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Αγιαξ όπου πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Περιμένω αυτή την φορά να αποφύγουν τις… κακοτοπιές αν και το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Η Ναϊμέγκεν είναι αήττητη και στα τρία ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, γενικότερα δεν έχει ηττηθεί στα πέντε τελευταία ενω προέρχεται απο έξι under στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Θα συνδυάσω τον άσο με under 3,5 στο 2.10.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φιτέσε – Τβέντε Under 1.95
Φέγενορντ – Ναϊμέγκεν 1 & Under 3,5 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr