Στέφανος Γιωτάκης

Μπρέντα από τα… παλιά!

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 00:49

Ανεβάζει ταχύτητα η NAC και κόντρα στους πιτσιρικάδες της Αλκμααρ θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις των τελευταίων εβδομάδων.

 

Μπρέντα από τα… παλιά!

Θα εστιάσω στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας, ξεκινώντας με τον άσο της Μπρέντα κόντρα στην Αλκμααρ Β΄. Αλλαγή κλίματος στους γηπεδούχους καθώς «τρέχουν» ένα αήττητο 3-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με την έλευση του ικανού Πίτερ Χιμπάλα στον πάγκο, επέστρεψε η ελπίδα στις τάξεις τους. Μεσοβδόμαδα, ανακοινώθηκε και μια καλή μεταγραφή για τα επίπεδα της κατηγορίας και έτσι περιμένω σταδιακά να μπουν στο κόλπο των πλέι οφ. Η Αλκμααρ Β’ παρουσιάζεται ανταγωνιστική φέτος, αλλά φόρμα, κλίμα και κίνητρο είναι στην πλευρά των γηπεδούχων και έτσι θα εμπιστευθώ τον άσο που προσφέρεται στο αποδεκτό 2.12.

Συνεχίζω με Β’ Ολλανδίας και το διπλό της Χεράκλες στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν φέτος πορεία πρωταθλητισμού, σκοράρουν με περίσσια άνεση, εντυπωσιάζουν εκτός έδρας και γενικότερα παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν άμεσα στα «μεγάλα» σαλόνια μετά από ένα μόλις χρόνο απουσίας. Παρότι εσχάτως έχασε την συνέπεια των πρώτων αγωνιστικών, διατηρείται στο -3 από την κορυφή σε μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν. Στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν έχει τον πρώτο λόγο και το διπλό που προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή για τα επίπεδα της κατηγορίας θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μπρέντα – Αλκμααρ Β’ 1 2.12
ΦΚ Αϊντχόφεν – Χεράκλες 2 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr