Στέφανος Γιωτάκης

Άσος ελπίδας στο 2.12!

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 00:51

Σε ένα ντέρμπι έξι βαθμών και μια επιλογή ρίσκου κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα του Σαββάτου.

Άσος ελπίδας στο 2.12!

Θα ρισκάρω αρχικά με το διπλό της Φιτέσε με dnb στο Χέρενφεν σε τιμές αουτσάιντερ στην Α΄Ολλανδίας. Η Χέρενφεν είναι προβληματική μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς μετρά μια νίκη σε τέσσερα ματς ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και με δύο κομβικές αμυντικές απουσίες (Νόπερτ -τερματοφύλακας, φαν Εβάικ – μπακ). Η Φιτέσε από την άλλη, συμμαζεύτηκε με τον Φιλιπ Κοκού στον πάγκο και με πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία ματς, σταδιακά χτίζει διαφορά απο την επικίνδυνη ζώνη έχοντας προχωρήσει και σε καλές προσθήκες. Περιμένω τους Αρνεμερς να πάρουν κάτι από το ματς και έτσι περιορίζω το ρίσκο με dnb στο 2.35.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα ποντάρω στον άσο της Κορτράικ κόντρα στην Οστάνδη σε μια μάχη έξι βαθμών σύμφωνα και με τα δημοσιογραφικά κλισέ. Οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις μετά την αλλαγή τεχνικού καθώς με τον Μπερντ Στορκ στον πάγκο μετρούν 3-0-2 και απέκτησαν ξανά ελπίδα καθώς απεγκλωβίστηκαν από τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Βίοι αντίθετοι καθώς η Οστάνδη μετρά έξι κολλητές ήττες, όπου έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές, δείχνει να έχει… ξεμείνει από κουράγια και απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ της παραμονής. Ο άσος προσφέρεται στο 2.05 και κρίνεται δίκαιος.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Κορτράικ – Οστάνδη 1 2.12
Χέρενφεν – Φιτέσε 2 DNB 2.35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr