Στέφανος Γιωτάκης

Για την ελπίδα στο 2.18!

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 00:44

Σε δύο άσους…ελπίδας κατέληξα στο πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Για την ελπίδα στο 2.18!

Ξεκινώ με Α’ Βελγίου, όπου θα εμπιστευθώ την Σαρλερουά για μια άνετη νίκη κόντρα στην προβληματική Σερένγκ. Η επιστροφή στον πάγκο του Φελίς Μααζού βελτίωσε την εικόνα των γηπεδούχων που έχουν ηττηθεί μόνο από την… φουριόζα Ουνιόν σε έξι ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και διατηρούν ελπίδες για το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα. Περιμένω να επικρατήσουν εύκολα των ουραγών, που έχουν αρκεστεί σε μόλις δύο νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές και δείχνουν ανήμποροι να απεγκλωβιστούν από την επικίνδυνη ζώνη. Θεωρώ πως ο άσος έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης, θα τον συνδυάσω με over 1,5 που πληρώνει στο 1.80.

Συνεχίζω με την γειτονική Ολλανδία. Η Εμεν παλεύει για τον… απεγκλωβισμό από τα «χαμηλά» βαθμολογικά στρώματα και η αναμέτρηση με την Φορτούνα Σιτάρντ κρίνεται κομβική για την συνέχεια της. Η ομάδα του Ντικ Λουκίν μπορεί να μην αποτελεί υπόδειγμα συνέπειας, αλλά εντός έδρας μεταμορφώνεται και χαρακτηριστικό είναι πως «τρέχει» ένα εντυπωσιακό αήττητο επτά αγωνιστικών μπροστά στο κοινό της, έχοντας επικρατήσει μάλιστα και της «μεγάλης» Αϊντχόφεν. Το ματς με την Φορτούνα Σιτάρντ κρίνεται στα… κυβικά της, καθώς οι φιλοξενούμενοι διατηρούν απόσταση ασφαλείας από την ουρά χωρίς να δείχνουν ικανοί για το κάτι παραπάνω. Ο άσος… ελπίδας πληρώνει στο 2.18.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σαρλερουά – Σερένγκ 1 & Over 1,5 1.80
Εμεν – Φορτούνα Σιτάρντ 1 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr