Στέφανος Γιωτάκης

Αποδείξεις τίτλου!

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 00:49

Με τα… βαριά χαρτιά θα πορευτώ στο πρόγραμμα των Κάτω Χωρών επιλέγοντας τις ομάδες που… οδηγούν την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αποδείξεις τίτλου!

Θα ξεκινήσω με Α’ Βελγίου και τον άσο της Γκενκ κόντρα στην Αντβέρπ. Οι Λίμπουρχερς εντυπωσιάζουν φέτος και αποτελούν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με μια σειρά από πρωτιές να τους… συνοδεύουν! Η ομάδα του Βράνκεν έχει πετύχει τις περισσότερες νίκες, έχει τις λιγότερες ήττες, ενώ μετρά τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση! Κόντρα στην Αντβέρπ θα ψάξει και μια άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα στο ματς κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι δεν επιδεικνύουν την συνέπεια των πρώτων αγωνιστικών και θεωρώ πως θα τα βρουν… σκούρα στην πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας. Ο άσος κρίνεται αποδεκτός στο 2.02.

Στην γειτονική Ολλανδία, θα εμπιστευθώ τη Φέγενορντ για διπλό στο Χέρενφεν. Οι γηπεδούχοι έχασαν την συνέπεια των πρώτων ματς της σεζόν, καθώς για πρώτη φορά φέτος προέρχεται από τρεις κολλητές ήττες και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην μάχη της 8ης θέσης. Οι Ροτερντάμερς από την άλλη παρουσιάζονται σοβαροί, πειθαρχημένοι και με ένα αήττητο 13 αγωνιστικών δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση και συνεχίζουνσε τρία μέτωπα. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν ξανά με κομβικές απουσίες και έτσι το διπλό αποτελεί την βασική επιλογή των επόμενων ημερών. Θα το συνδυάσω με over 1.5 στο 2.00.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκενκ – Αντβέρπ 1 2.02
Χέρενφεν – Φέγενορντ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr