Στέφανος Γιωτάκης

Φόρμα και κίνητρο στο 2.25!

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 11:30

Με δύο combo bet θα πορευτώ στο πρόγραμμα της Παρασκευής όπου εμπιστεύομαι δυνατά φαβορί στις Κάτω Χώρες.

Φόρμα και κίνητρο στο 2.25!

Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Αλμίρε επί της Χέλμοντ. Τα... χαμόγελα περισσεύουν στους γηπεδούχους καθώς έχουν μπει για τα καλά στο… κόλπο. Το διπλό στην έδρα της ιδίων στόχων ΦΚ Αϊντχόφεν πιστοποίησε την φετινή δυναμική της, μετρά πλέον 3-1-1 στα πέντε τελευταία ματς, «πάτησε» για πρώτη φορά στην 3η θέση και ρίχνει πλέον κλεφτές ματιές και για τον υπερβατικό στόχο της απευθείας ανόδου. Η Χέλμοντ από την άλλη κινείται στην μετριότητα, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία ματς και παραμένει εγκλωβισμένη στα χαμηλά. Λογικός ο άσος και τον συνδυάζω με over 2,5.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ το combo διπλό της πρωτοπόρου Γκενκ στο Μαλίν. Οι φιλοξενούμενοι αδικούνται απο την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απο την Αντβέρπ και περιμένω να… απαντήσουν άμεσα. Στην μετριότητα κινούνται φέτος οι γηπεδούχοι που αντιμετωπίζουν αρκετά και σημαντικά προβλήματα απουσιών και δεν δείχνουν ικανοί να αναστατώσουν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. “Παίζεται” το διπλό στο 1.80, ενδεχομένως και με συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλμίρε – Χέλμοντ 1 & Over 2.25
Μαλίν – Γκενκ 2 & Over 1,5 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr