Στέφανος Γιωτάκης

Κούντους, εσύ σούπερ σταρ!

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 00:49

Ο Γκανέζος ηγείται της αντεπίθεσης του Αγιαξ και μπορεί να βρει και πάλι δίχτυα.

Κούντους, εσύ σούπερ σταρ!

Στην Ολλανδία, ακολουθώ τους αριθμούς και εμπιστεύομαι τον Αγιαξ για επικράτηση επί της Σπάρτα, ρισκάροντας σε ποντάρισμα σκόρερ. Ο Αγιαξ μετρά 4-1-0 μετά την αλλαγή τεχνικού καθώς η έλευση του Χέιτινχα στον πάγκο επανέφερε ξανά την… σπίθα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αρχηγός Τάντιτς. Περιμένω τους Αμστερντάμερς να επικρατήσουν εύκολα, με τον Κούντους να σκοράρει εκ νέου. Ο Κούντους έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα πέντε τελευταία ματς των περυσινών πρωταθλητών και μπορεί να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Η Σπάρτα παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Αμστερνταμ όπου δεν έχει επικρατήσει από το 1989 και η αρνητική παράδοση θα συνεχιστεί. To combo πληρώνει στο 2.47.

Στο γειτονικό Βέλγιο, εμπιστεύομαι την Γάνδη για μια άνετη νίκη επί της ντεφορμέ Λέουβεν. Οι γηπεδούχοι… τρέχουν για να προλάβουν μια θέση στην πρώτη τετράδα και δεν… αντέχουν απώλεια βαθμών κόντρα σε μια ομάδα που δεν πατά γερά στα πόδια της. Η Λέουβεν συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχει χάσει τον ενθουσιασμό των πρώτων αγωνιστικών και δεν δείχνει να πιστεύει πως μπορεί να προλάβει μια θέση στην πρώτη οκτάδα. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα «χαμηλές» τιμές και θα τον… ενισχύσω με over 1,5 στο πιο αποδεκτό 1.88.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γάνδη – Λεουβεν 1 & Over 1,5 1.88
Αγιαξ – Σπάρτα Ροτ. 1 & γκολ Κούντους 2.47

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr