Στέφανος Γιωτάκης

Εκεί, εκεί στο 2.00!

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 00:57

Στα όρια του διπλασιασμού κινείται η στήλη με επιλογές από τα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Εκεί, εκεί στο 2.00!

Ξεκινώ με Α’ Βελγίου και το ντέρμπι της Ζ. Βάρεγκεμ με τη Κορτράικ. Η γειτονική αναμέτρηση πολλάκις… ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια και περιμένω μια από τα ίδια και απόψε. Και οι δύο ομάδες άλλωστε πασχίζουν για την παραμονή και τα νεύρα θα… ξεχειλίζουν. Ποντάρω σε fun bet με περιορισμένη μίζα την κόκκινη κάρτα όπως συνηθίζεται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πρωτίστως θα ποντάρω βέβαια σε φεστιβάλ τερμάτων περιμένοντας γκολ εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι μετρούν 5/6 γκολ/γκολ, οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι γκολ/γκολ με συνδυαστικό over στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και έτσι περιμένω το σκορ να… ξεφύγει. Στα πέντε από τα έξι τελευταία ντέρμπι επαληθεύτηκε το over και ποντάρω στο combo στο 1.93.

Συνεχίζω με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Μπρέντα επί της Ντόρντρεχτ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος όπου χάρη στις χειμερινές προσθήκες και την αλλαγή τεχνικού απέκτησαν ξανά ελπίδα για τα πλέι οφ. Στο τελευταίο ματς απογοήτευσαν πάντως και έτσι θα ψάξουν… απαντήσεις κόντρα στη «λίγη» Ντόρντρεχτ. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται και φέτος στα χαμηλά, μετρούν μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και δεν δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν το φαβορί. Συνδυάζω τον άσο με over 1,5 στα όρια διπλασιασμού.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Μπρέντα - Ντόρντρεχτ 1 & Over 1,5 1.98
Ζ. Βάρεγκεμ – Κορτράικ Over & G 1.93
Ζ. Βάρεγκεμ – Κορτράικ Κόκκινη κάρτα 3.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr