Στέφανος Γιωτάκης

Επιχείρηση διάσωσης στο 1.90!

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 00:44

Σε έναν άσο… ελπίδας και ένα φεστιβάλ τερμάτων κατέληξα στο πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Επιχείρηση διάσωσης στο 1.90!

Θα ξεκινήσω με Βέλγιο και το… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Εουπεν με την Σερκλ Μπριζ. Και οι δύο ομάδες… καίγονται για τους βαθμούς για διαφορετικούς βέβαια λόγους. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή και μετά την επανέναρξη έχουν βρει τουλάχιστον λύσεις στο σκοράρισμα, έχοντας βρει γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία ματς. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχοιυν ανεβάσει ταχύτητα και τρέφουν βάσιμες ελπίδες για το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα. Με την σειρά τους, έχουν βρει τα δίχτυα στα έξι από τα επτά τελευταία ματς και περιμένω μια από τα ίδια και στο Εουπεν. Το combo γκο/γκολ με over πληρώνει στο 2.18 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

Στη γειτονική Ολλανδία θα εμπιστευθώ τη Γκρόνινγκεν κόντρα στην Εξέλσιορ. Καθοριστικό ματς με φόντο την παραμονή και για τις δύο ομάδες όπως μαρτυρά και η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα. Η Εξέλσιορ απογοητεύει εκτός έδρας όπου προέρχεται από έξι κολλητές ήττες ενώ θα αγωνιστεί με απουσίες, με σημαντικότερη του αρχηγού και βασικού στόπερ Ελ Γιακούμπι που φέτος μετρά τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής πέραν του φαν Χάσελ. Οι βόρειοι έχουν δείξει βελτιωμένοι εσχάτως μετά τις χειμερινές προσθήκες και ποντάρουν στα εντός έδρας ματς για τον… απεγκλωβισμό από την επικίνδυνη ζώνη. «Παίζεται» ο άσος αν και προσφέρεται σε εποχιακή τιμή και το 1.90 κρίνεται «φαγωμένο».

EKTIMHΣΕΙΣ:

Εουπεν – Σερκλ Μπριζ G & Οver 2.18
Γκρόνινγκεν – Εξέλσιορ 1 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr