Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακή με διπλά στο 2.00!

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 00:49

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την… τιμητική τους στη σημερινή προτεινόμενη δυάδα όπου η φόρμα πληρώνει σε τιμές διπλάσιασμού.

Κυριακή με διπλά στο 2.00!

Ξεκινώ με την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και ένα διπλό κινήτρου και φόρμας. Η Ντεν Χάαγκ παρουσιάζεται μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού και στο Ντεν Μπος μπορεί να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Η έλευση του πολύπειρου Ντικ Αντβοκαατ επανέφερε την… ελπίδα στην Χάγη καθώς χάρη σε ένα εξαιρετικό αήττητο δέκα αγωνιστικών, ξαναμπήκε στο κόλπο για τα πλέι οφ. Οι Χάγενερς επικράτησαν στο τελευταίο ματς της πρωτοπόρου Τσβόλε φανερώνοντας την βελτίωση τους και εκτιμώ πως δεν θα δυσκολευτούν στην έδρα της προβληματικής Ντεν Μπος. Το διπλό προσφέρεται στα όρια του διπλασιασμού.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Αντβέρπ για διπλό στην έδρα της Λέουβεν. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε τον βαθμό στην Γάνδη και συνέχισαν τις χαμηλές πτήσεις. Η ομάδα του Μαρκ Μπράους συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία δείχνει να μην πιστεύεi καν πως μπορεί να προλάβει την 8η θέση. Η Αντβέρπ από την άλλη «καθάρισε» και την Εουπεν και πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση. «Τρέχει» ένα αήττητο έξι αγωνιστικών (με πέντε «καθαρές» εστίες) και παγιώθηκε στις πρώτες θέσεις σε μια ανταγωνιστική σεζόν. Το διπλό προσφέρεται στο 2.05 και αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές των επόμενων ημερών.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντεν Μπος – Ντεν Χάαγκ 2 2.00
Λέουβεν – Αντβέρπ 2 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr