Στέφανος Γιωτάκης

Δεν σπαταλά την ευκαιρία η Μπριζ

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 12:02

Στα όρια του 2.00 κινείται η στήλη στο πρόγραμμα της Παρασκευής όπου θα συνδυάσω δύο δυνατά φαβορί με πονταρίσματα τερμάτων.

Δεν σπαταλά την ευκαιρία η Μπριζ

Ξεκινώ με την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και το διπλό της Αλμίρε στο Ντόρντρεχτ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και για ακόμη μια χρονιά παραμένουν καθηλωμένοι στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Η ομάδα του Μικέλε Σαντονί παλεύει στα περισσότερα ματς, αλλά πληρώνει την δεδομένη έλλειψη ποιότητας και μοιραία δεν πείθει ικανή να αναστατώσει το φαβορί. Η Αλμίρε από την άλλη συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, έχει παγιωθεί στην 3η θέση και… καιροφυλακτεί στην μάχη της απευθείας ανόδου καθώς η Χεράκλες προβληματίζει εσχάτως. Το διπλό άνοιξε στο 1.87 και μοιραία κατρακύλησε τις τελευταίες ώρες. Θα το συνδυάσω με over 1,5 στο 1.95.

Επιμένω στις Κάτω Χώρες με το διπλό της Κλαμπ Μπριζ στην έδρα της παραπαίουσας Οστάνδης. Η ομάδα του Ντομινικ Ταλχάμερ είναι πλέον με την πλάτη στο τοίχο, καθώς έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία θα χρειαστεί μια σειρά από υπερβάσεις για να απεγκλωβιστεί από την τελευταία τριάδα. Μετρά άλλωστε την δεύτερη χειρότερη επιθετική επίδοση στην κατηγορία και η Μπριζ που πήρε σπουδαία νίκη επί της Γάνδης, δεν υα… σπαταλήσει την ευκαιρία για το διπλό που θα την παγιώσει στην πρώτη τετράδα. Συνδυάζω το διπλό με over 1,5 στο 2.00.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Ντόρντρεχτ – Αλμίρε 2 & Over 1,5 1.95
Οστανδη – Κλαμπ Μπριζ 2 & Over 1,5 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr