Στέφανος Γιωτάκης

Βίβα Μέξικο στο Ρότερνταμ!

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 00:50

Σε μια συνδυαστική επιλογή ενός δυνατού φαβορί αλλά και ένα αουτσάιντερ… ελπίδας κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Βίβα Μέξικο στο Ρότερνταμ!

Θα ξεκινήσω με Βέλγιο, όπου θα ρισκάρω με το διπλό της Ζ. Βάρεγκεμ στην έδρα της προβληματικής Λέουβεν. Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν εσχάτως καθώς συμπλήρωσαν επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (μετρούν μόλις δύο τρίποντα στα 15 τελευταία ματς) και δείχνουν πως αρκούνται στην προσπάθεια της παραμονής. Το κίνητρο είναι συνεπώς με τους φιλοξενούμενους που πασχίζουν για να απεγκλωβιστούν από την επικίνδυνη ζώνη. Η φόρμα τους είναι βέβαια αποκαρδιωτική (έξι ματς χωρίς νίκη) αλλά το ματς στο Λέουβεν κρίνεται τελικός στην προσπάθεια παραμονής. Περιμένω να πάρουν κάτι από το ματς και περιορίζω το ρίσκο με dnb στο 2.87.

Στη γειτονική Ολλανδία, ποντάρω στον συνδυαστικό άσο της Φέγενορντ επί της Γκρόνινγκεν. Η ομάδα του Αρνε Σλοτ παραμένει αήττητη για 16ο σερί ματς, μεσοβδόμαδα προκρίθηκε έστα ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Σαχτάρ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ! Έχει βέβαια τον πρώτο λόγο κόντρα στους προβληματικούς βόρειους που μετρούν επτά κολλητές εκτός έδρας ήττες! Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα χαμηλές τιμές και θα τον συνδυάσω με γκολ του φορμαρισμένου Μεξικανού φορ Χιμένεθ που και την Τετάρτη…έβγαλε το φίδι από τη τρύπα στο μας κυπέλλου. Ο συνδυασμός πληρώνει στο 2.00.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Λέουβεν – Ζ. Βάρεγκεμ 2 DNB 2.87
Φέγενορντ – Γκρόνινγκεν 1 & Γκολ Χιμένεθ 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr