Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακή με γκολ!

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 00:55

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στο σημερινό πρόγραμμα, όπου προσπερνώ τα «φτηνά» φαβορί και περιμένω το σκορ να… ξεφύγει!

Κυριακή με γκολ!

Ξεκινώ με τον συνδυασμό τερμάτων στο ματς της Βααλβάικ με την Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά οι τιμές στο διπλό κρίνονται αδιάφορες και έτσι θα προτιμήσω ποντάρισμα τερμάτων. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται άλλωστε σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένω να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Η ομάδα του Γιες Οστινχ έχει ηττηθεί μόνο από τον Αγιαξ στα επτά τελευταία ματς, σκοράρει με συνέπεια και μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της PSV. Προσπερνώ σημείο και κρατώ τον συνδυασμό over με goal/goal σε απόδοση που… αγγίζει διπλασιασμό.

Η αγωνιστική στο γειτονικό Βέλγιο κλείνει με ένα δυνατό φαβορί όπως μαρτυρά και η θέση των Ουνιόν και Εουπεν. Η Ουνιόν πραγματοποιεί μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν φέτος εντός και εκτός συνόρων και έχει βέβαια τον πρώτο λόγο. Οι τιμές στον άσο είναι πάντως αδιάφορες και έτσι θα προτιμήσω ποντάρισμα τερμάτων καθώς η Εουπεν εσχάτως παλεύει όλα τα ματς, απέκτησε συνέπεια στο σκοράρισμα (έξι γκολ/γκολ στα επτά τελευταία) και μπορεί να… αμφισβητήσει το φαβορί που έχει «γεμάτο» και απαιτητικό πρόγραμμα εσχάτως. Το αμφίτερμα πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Βααλβάικ – Αϊντχόφεν G & Over 2.00
Ουνιόν – Εουπεν G 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr