Στέφανος Γιωτάκης

Αντίδραση στο 2.22!

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 13:23

Σε γκολ και φαβορί κατέληξα στο γεμάτο πρόγραμμα της Πέμπτης όπου οι αναμετρήσεις του Europa League περνούν σε πρώτο πλάνο.

 

Αντίδραση στο 2.22!

Στην εφημερίδα, ποντάρω στον συνδυαστικό άσο της Ουνιόν αλλά και το διπλό της Φέγενορντ κόντρα στη «λαβωμένη» Σαχτάρ. Διαδικτυακά, θα επιμείνω στο Γιουροπα Λιγκ και θα ξεκινήσω με τον combo άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπέτις. Οι γηπεδούχοι… μαζεύουν τα κομμάτια τους μετά την ταπεινωτική ήττα στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και έτσι περιμένω να αντιδράσουν κόντρα στους Ανδαλουσιανούς. Η Μπέτις παρουσιάζεται σοβαρή και πειθαρχημένη φέτος, αλλά η κλήρωση είναι αποτρεπτική για να ελπίζει σε περαιτέρω διάκριση. Επιλέγω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο και τον συνδυάζω με over 1,5 στο 2.22.

Τέλος, θα κλείσω με το αμφίτερμα της αναμέτρησης Σεβίλλη – Φενερμπαχτσε επιμένοντας στην φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης . Οι Ανδαλουσιανοί έχουν βέβαια τη… τεχνογνωσία στη διοργάνωση και φαντάζουν έτσι φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Δεν πείθουν εντός συνόρων και περιμένω να τα… βρουν σκούρα από τους φιλοξενούμενους που φέτος δεν… κρύβονται και εντυπωσιάζουν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Φέτος είναι αήττητοι σε έξι εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς, ενώ έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις. Το γκολ/γκολ προσφέρεται στο αποδεκτό 1.90.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέτις 1/1 & Οver 1.5 2.22
Σεβίλλη – Φενερμπαχτσε G 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr