Στέφανος Γιωτάκης

Στο 2.00 και στα πλέι οφ!

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 08:42

Ο άσος της βελτιωμένης Σαρλερουά αποτελεί την βασική επιλογή στο «γεμάτο» πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στο 2.00 και στα πλέι οφ!

Ξεκινώ με τον Α’ Βελγίου και τον άσο της Σαρλερουά επί της Λέουβεν στην Pro Jupiler League. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι μετά την αλλαγή τεχνικού καθώς όταν ανέλαβε ο Φελις Μααζού πάλευαν για τον απεγκλωβισμό από την επικίνδυνη ζώνη αλλά πλέον μπήκαν για τα καλά στο κόλπο του πλασαρίσματος στην πρώτη οκτάδα. Με τον Μααζού μετρούν μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία ματς και περιμένω να επαληθεύσουν τον φαβοριτισμό τους κόντρα σε μια Λέουβεν που δείχνει να ξεμένει από στόχους στο φινάλε της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία ματς και δεν με πείθουν πως μπορούν να αμφισβητήσουν το φαβορί.

Στην γειτονική Ολλανδία, θα εμπιστευθώ τη Ντεν Χάαγκ για διπλό στην έδρα της Ος. Η εξόρμηση στη Βραβάνδη κρίνεται κομβική για τη συνέχεια των φιλοξενούμενων και περιμένω να επιστρέψουν στις επιτυχίες με ένα διπλό ελπίδας. Η έλευση του πολύπειρου Ντικ Αντβοκαατ μεταμόρφωσε αρχικά τους Χάγενερς που «έτρεξαν» ένα αήττητο εννέα αγωνιστικών και μπήκαν στο κόλπο για τα πλέι οφ. Εσχάτως έχασαν πάντως τη συνέπεια τους, παραμένουν χωρίς νίκη στα δύο τελευταία και έχασαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρωτιά στην 3η περίοδο που αποτελεί και τον πιο… σύντομο δρόμο για τα πλέι οφ. Η Ος είναι βελτιωμένη αλλά δεν με πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν το φαβορί.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σαρλερουά – Λέουβεν 1 2.00
Ος – Ντεν Χάαγκ 2 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr