Στέφανος Γιωτάκης

Με… φόρα η Αντβέρπ!

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 00:50

Η  ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ μπορεί να επιβεβαιώσει από νωρίς τον φαβοριτισμό της κόντρα στην «ασθμαίνουσα» Σερένγκ

Με… φόρα η Αντβέρπ!

Ξεκινώ με Α’ Ολλανδίας και το αμφίτερμα της αναμέτρησης της Αλκμααρ με τη Γκρόνιγκεν που απρόσμενα προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή. Η ΑΖ εντυπωσίασε μεσοβδόμαδα καθώς επικράτησε στην Ιταλία της Λάτσιο (2-1) και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Άπαντες… αγωνιούν για την ρεβάνς και περιμένω τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλευτούν. Οι γηπεδούχοι άλλωστε αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν, η βελτιωμένη τις τελευταίες εβδομάδες, Γκρόνινγκεν… καίγεται για βαθμούς, θα αγωνιστεί επιθετικά και το αμφίτερμα προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή σε αντιδιαστολή με τον αδιάφορο άσο.

Στο γειτονικό Βέλγιο θα εμπιστευθώ την εξαιρετική Αντβέρπ να επιβεβαιώσει από νωρίς τον φαβοριτισμό της κόντρα στην «ασθμαίνουσα» Σερένγκ. Οι γηπεδούχοι εχουν αποκομίσει μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία ματς και πλέον δείχνουν να μην πιστεύουν καν πως μπορούν να «γυρίσουν» το κλίμα και να παλέψουν για την παραμονή. Βίοι αντίθετοι για τους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις, προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου, τρέχουν ένα αήττητο οκτώ αγωνιστικών, έχουν παγιωθεί στην πρώτη τετράδα και το φινάλε της σεζόν αναμένεται συναρπαστικό! Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή και θα το επιλέξω από το πρώτο ημίχρονο.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Αλκμααρ – Γκρόνινγκεν G 1.93
Σερένγκ – Αντβέρπ 2/2 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr