Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακή με γκολ!

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 00:51

Τα πονταρίσματα τερμάτων στις Κάτω Χώρες  έχουν την τιμητική τους στο σημερινό πλούσιο πρόγραμμα.

Κυριακή με γκολ!

Ξεκινώ με το φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Ζ. Βάρεγκεμ – Γάνδη στην Α’ Βελγίου. Η ομάδα του Λεγιέ συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, δέχεται γκολ εννέα κολλητά ματς, γενικότερα έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία και μοιραία έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ της παραμονής. Στα επτά από τα οκτω τελευταία ματς επαληθεύτηκε το γκολ/γκολ με over και περιμένω μια από τα ίδια και στην αναμέτρηση με τη Γάνδη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο κόλπο για την 4αδα, εκτός έδρας είναι αξιόπιστοι και περιμένω να… συνεισφέρουν στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over πληρώνει στο 2.00.

Τέλος, θα κλείσω με συνδυαστική επιλογή και στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Καμπούρ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν βέβαια το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών όσο συνεχίζουν την καταδίωξη των πρωτοπόρων. Η ομάδα του φαν Νιστελρόι “τρέχει” ένα αήττητο έξι αγωνιστικών και ανεβάζει ταχύτητα, ενώ ήταν η τυχερή της κλήρωσης των ημιτελικών όπου θα αντιμετωπίσει την ερασιτεχνική Σπάκενμπουρχ (Αγιαξ – Φέγενορντ, ο άλλος ημιτελικός). Περιμένω να πανηγυρίσει μια εύκολη νίκη κόντρα στην Καμπούρ που μετρά μόλις δύο νίκες σε δέκα αγωνιστικές μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θα ενισχύσω τον άσο με γκολ του Χάβι Σίμονς που αποτελεί το next big thing στην χώρα καθώς ο 19χρονος έχει σκοράρει ήδη 11 φορές και έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα της PSV. Το combo πληρώνει στο 2.15.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ζ. Βάρεγκεμ – Γάνδη Over & G 2.05
Αϊντχόφεν – Καμπούρ 1 & Γκολ Σίμονς 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr