Στέφανος Γιωτάκης

Γκολ, γκολ, γκολ!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 17:49

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν τον πρώτο λόγο στις αποψινές αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Γκολ, γκολ, γκολ!

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων έχουν την τιμητική τους στο σημερινό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει βέβαια η τιτανομαχία της Ρεάλ με την Λίβερπουλ αν και στοιχηματικά το ματς δεν… ελκύει. Τα πονταρίσματα τερμάτων προσφέρονται σε αδιάφορες τιμές ενώ το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, βάζει… δύσκολα για τον τελικό νικητή όπως μαρτυρά και το σετ.

Θα ποντάρω αντιθέτως στο άλλο ματς της βραδιάς από το «φανταχτερό» Champions League. Η φοβερή και τρομερή φέτος Νάπολι έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο αλλά ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή. Η Αϊντραχτ εντυπωσίασε πέρυσι εκτός έδρας στην ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του Γιουροπα Λιγκ και θα αγωνιστεί χωρίς… φόβο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί και κυρίως να αβαντάρουν στην εμφάνιση “υψηλού” σκορ. Έχει τύχη το γκολ/γκολ στο 2.07.

Επιμένω στα πονταρίσματα τερμάτων επιλέγοντας το αμφίτερμα και στο ματς της Μπασακσεχίρ με την Γάνδη για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προτιμήσω το γκολ/γκολ (1.95). Η Γάνδη ενδέχεται να αγωνιστεί με απουσίες στην άμυνα και συνεπώς θα χρειαστεί να σκοράρει κόντρα στο φαβορί για να ελπίζει.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Νάπολι – Αϊντραχτ Φρ. G 2.07
Μπασακσεχίρ – Γάνδη G 1.93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr