Στέφανος Γιωτάκης

Ξανά με Αντβέρπ

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 00:50

Η ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ εξελίσσεται σε… αγαπημένη της στήλης και θα την εμπιστευθώ για μια «επαγγελματική» νίκη κόντρα στη Σαρλερουά.

 

Ξανά με Αντβέρπ


Το κλασικό ντέρμπι του Αγιαξ με την Φέγενορντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των Κάτω Χωρών. Οι Αμστερντάμερς μετά την αλλαγή τεχνικού παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι, προερχόμενοι από επτά κολλητές νίκες και έχουν την ιδανική ευκαιρία να επιστρέψουν στην μάχη του τίτλου. Εντός έδρας επιβάλουν το… νόμο τους και παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 16 ματς επί της Φέγενορντ σε αγώνες πρωταθλήματος. Όμως, οι Ροτερντάμερς εντυπωσιάζουν φέτος και δείχνουν αποφασισμένοι να σπάσουν την αρνητική παράδοση. Με τη νίκη επί της Φόλενταμ, συμπλήρωσαν 18 ματς χωρίς ήττα (12 νίκες) και υπερασπίζονται ένα πολύτιμο +3 στην μάχη του τίτλου. Την Πέμπτη διέσυραν την Σαχτάρ (7-1) για τους «16» του Γιουροπα Λιγκ και θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά την Ρόμα. Περιμένω ένα… γεμάτο ματς που θα κριθεί σε υψηλό σκορ, προσπερνώ σημείο και επιλέγω το combo goal/goal με over στο 1.91.

Τέλος, θα κλείσω με τον συνδυαστικό άσο της Αντβέρπ με την Σαρλερουά στο γειτονικό Βέλγιο. Η ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ εντυπωσιάζει φέτος, έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις, καιροφυλακτεί στην μάχη του τίτλου εν αναμονή των πλέι οφ και έχει συνάμα εξελιχθεί σε… αγαπημένη της στήλης. Με ένα αήττητο εννέα αγωνιστικών, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Σαρλερουά όπου συνάμα περιμένω «χαμηλό» σκορ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα κολλητά under, από τέσσερα under προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι και έτσι το λογικό combo πληρώνει στο 2.47.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αγιαξ – Φέγενορντ Over & G 1.91
Αντβέρπ – Σαρλερουά 1 & Under 3,5 2.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr