Στέφανος Γιωτάκης

Με γκολ και ελπίδα!

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 00:50

Σε ένα συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων και έναν άσο… ελπίδας κατέληξα στο πλούσιο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Με γκολ και ελπίδα!

Ξεκινώ με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας που παραδοσιακά «ανοίγει» το στοιχηματικό τετραήμερο, πονταρόντας στον άσο της Ντεν Χάαγκ επί της Τέλσταρ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν στους γηπεδούχους και η διακοπή ήταν μάλλον καλοδεχούμενη στις τάξεις της για να ξαναμπούν στο κόλπο για την πρώτη οκτάδα που δίνει ένα εισιτήριο στα πλεί οφ. Εσχάτως έχασαν την συνέπεια τους αλλά περιμένω να ανεβάσουν ταχύτητα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Φέτος επικράτησαν εντός έδρας ακόμα και της πρωτοπόρου Τσβόλε και περιμένω να κάμψουν την αντίσταση της Τέλσταρ που θα αγωνιστεί και χωρίς τον κομβικό Γιούση (6 γκολ/6 ασίστ). Ο άσος προσφέρεται στο 2.05.

Συνεχίζω στο γειτονικό Βέλγιο, με τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο ματς της Ζ. Βάρεγκεμ με τη Αντβέρπ. Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, πρωταγωνιστούν στα σενάρια παραμονής πληρώνοντας πρωτίστως τις αμυντικές αδυναμίες του έχοντας δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία. Χαρακτηριστικό είναι πως μετρούν γκολ/γκολ και over 3,5 και στα τέσσερα τελευταία ματς. Η Αντβέρπ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο αλλά οι γηπεδούχοι ξεκινούν πλέον να ρίχνουν τα τελευταία χαρτιά για την επιβίωση τους και για να ελπίζουν, πρέπει να σκοράρουν! Προσπερνώ σημείο και συνδυάζω το γκολ/γκολ με over στο 2.15.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ζ. Βάρεγκεμ – Αντβέρπ Over & G 2.15
Ντεν Χάαγκ – Τέλσταρ 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr