Στέφανος Γιωτάκης

Δράση, αντίδραση στο 1.98!

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 00:50

Η Κλαμπ Μπριζ είναι με την πλάτη στον τοίχο και το διπλό στην έδρα της Μαλίν αποτελεί την βασική επιλογή στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Δράση, αντίδραση στο 1.98!

Θα ξεκινήσω με τον συνδυαστικό άσο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τον πρώτο λόγο, στο πιο εύκολο θεωρητικά ματς στην περιπέτεια των πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας τον 6ο της βαθμολογίας. Ο άσος όπως αναμενόταν προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή καθώς οι «πράσινοι» παρουσιάζονται εντυπωσιακοί εντός έδρας και εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τον… δρόμο τους. Θα αναζητήσουμε εναλλακτικές… διαδρομές και θα συνδυάσω τον άσο με γκολ του Παλάσιος. Η θέση του «φουνταριστού» παίζεται ανάμεσα στον Σπόραρ και τον Ιωαννίδη, ενώ ο Αργεντινός είναι αντιθέτως σίγουρος για το αρχικό σχήμα. Άπαντες στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων, περιμένουν το… ξέσπασμα του Αργεντινού και θα τον εμπιστευθώ. To combo πληρώνει στο 2.87.

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Κλαμπ Μπριζ στο Μαλίν στο γειτονικό Βέλγιο. Οι περυσινοί πρωταθλητές… έμπλεξαν φέτος καθώς παρά την εξαιρετική πορεία εκτός συνόρων, προβληματίζουν στο πρωτάθλημα όπου παλεύουν για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Η αλλαγή τεχνικού έφερε πάντως κάποια βελτίωση ενώ όπως δήλωσε ο νέος τεχνικός ντε Μιλ, η διακοπή του πρωταθλήματος δούλεψε υπέρ της. Η Μαλίν από την άλλη κινείται στη μετριότητα φέτος, διατηρεί όμως διαφορά ασφαλείας από την ουρά και ουσιαστικά αγωνιά για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου. Το διπλό βρίσκεται στα όρια διπλασιασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μαλιν-Κλαμπ Μπριζ 2 1.98
Παναθηναϊκός-Βόλος 1 & γκολ Παλάσιος 2.87

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.