Στέφανος Γιωτάκης

Με… φόρα η Λεβερκούζεν!

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 13:27

 Σε φαβορί και γκολ κατέληξα στο πρόγραμμα της Πέμπτης όπου ξεχωρίζουν βέβαια οι αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.   

Με… φόρα η Λεβερκούζεν!

Θα ξεκινήσω με τον συνδυαστικό άσο της Λεβερκούζεν κόντρα στην Ουνιόν από τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει την απόδοση τους στο φινάλε της σεζόν και επιβραβεύονται εντός και εκτός συνόρων. Στην Μπουντεσλίγκα, μετά την επικράτηση επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μπήκαν στο κόλπο για την τετράδα, ενώ γενικότερα επτά κολλητές νίκες και ένα αήττητο εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις! Η Ουνιόν εντυπωσιάζει φέτος αλλά εκτιμώ πως έχει πιάσει το… ταβάνι της και θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στην Γερμανία. Ο άσος έχει πάρει ήδη παιχνίδι και με συνδυαστικό over 1,5 πληρώνει στο 1.85.

Όλα τα ματς του Europa League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα ποντάρω στα 2-3 γκολ της αναμέτρησης Αντερλεχτ – Αλκμααρ στο ντέρμπι των Κάτω Χωρών. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προσπεράσω σημείο, επιλέγοντας 2-3 γκολ. Η ΑΖ μετρά τέσσερα σερί 2-3 γκολ στην διοργάνωση (όλα με 2-1 σκορ), ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν 3/5 2-3 γκολ στην Ευρώπη. Ακολουθώ τους αριθμούς που πληρώνουν στο 2.00.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Λεβερκούζεν – Ουνιόν 1 & Over 1,5 1.85
Αντερλεχτ – Αλκμααρ 2-3 γκολ 2.00

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr