Στέφανος Γιωτάκης

Με ρίσκο και φαβορί!

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 00:50

Σε ένα συνδυαστικό διπλό φαβορί και μια ισοπαλία σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι κατέληξα στο γεμάτο πρόγραμμα της Κυριακής του Πάσχα.

Με ρίσκο και φαβορί!

Στην Eredivisie θα ρισκάρω με την ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι της Ναϊμέγκεν με την Φιτέσε. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικους λόγους και στο «Χόφερτ» θα… πέσουν κορμιά. Το under έχει τύχη, αλλά θα προτιμήσω την ισοπαλία που αβαντάρεται από τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι είναι άλλωστε… πρωταθλητές φέτος στις ισοπαλίες (14) ενώ ακόμα και η παράδοση ευνοεί την… μοιρασιά. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρήθεί 118 φορές, η NEC μετρά 43 νίκες έναντι 40 των Αρνεμερς! Το 3.40 αξίζει να επιλεχθεί σε σημείο με ζητούμενα.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Θα ποντάρω και σε ένα λογικό φαβορί απο την προτελευταία αγωνιστική στο γειτονικό Βέλγιο. Η Μαλίν κοντράρεται με τη Γάνδη με την φόρμα και το κίνητρο να… φωτογραφίζει το διπλό. Η Μαλίν μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, παρουσιάζεται… εκνευριστικά αδιάφορη, προερχόμενη από τρεις κολλητές ήττες, έχοντας από καιρό εστιάσει τις προσπάθειες της στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου (με Αντβέρπ, 30/4). Η Γάνδη απο την άλλη “τρέχει”ένα εξαιρετικό 4-1-0, διατηρήθηκε στην 4η θέση χωρίς βέβαια περιθώρια για απώλεια βαθμών καθώς ισοβαθμεί με την Κλαμπ Μπριζ. Το διπλό προσφέρεται σε διαβασμένο 1.65, με over 1,5 στο 1.90. Χρόνια πολλά και καλές επιλογές!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ναϊμέγκεν – Φιτέσε Χ 3.40
Μαλίν – Γάνδη 2 & Over 1,5 1.90

Μια φανταστική διπλή προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr