Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακή με γκολ!

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 00:50

Σε δύο… φεστιβάλ τερμάτων κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής με τις επιλογές να… αλιεύονται από τα αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Κυριακή με γκολ!

Θα ξεκινήσω με τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Ουτρέχτη. Οι Ροτερντάμερς καλπάζουν προς την κατάκτηση του τίτλου και έχουν βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο για να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς στην συγκομιδή τους. Η Φέγενορντ εντυπωσιάζει προερχόμενη από εννέα κολλητές νίκες και μοιραία ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και θα ρισκάρω έτσι σε ποντάρισμα τερμάτων. Η Ουτρέχτη παρουσιάζεται αξιόπιστη επιθετικά, μπορεί να σκοράρει στο «ντε Κάουπ» και να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over ξεπερνά τον διπλασιασμό.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Τέλος, θα κλείσω με το φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Ζ. Βάρεγκεμ – Σερκλ Μπριζ στην τελευταία αγωνιστική της Α’ Βελγίου. Κομβικό κρίνεται το ματς και για τις δύο ομάδες καθώς όποια ομάδα επικρατήσει θα πετύχει τον στόχο της! Οι γηπεδούχοι παίζουν τα… ρέστα τους για την παραμονή και αν κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς θα παραμείνουν ενδεχομένως στην κατηγορία καθώς την ίδια ώρα η ιδίων στόχων Εουπεν αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Κλαμπ Μπριζ. Η Σερκλ Μπριζ με νίκη αγγίζει την 8αδα καθώς την ίδια ώρα η Σαρλερουά αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Γκενκ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 6/7 over και g/g, οι φιλοξενούμενοι 6/8 γκολ/γκολ και έτσι το σκορ αναμένεται να ξεφύγει.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φέγενορντ – Ουτρέχτη G & Οver 2.05
Ζ. Βάρεγκεμ – Σερκλ Μπριζ G & Οver 1.80

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr